AcasăSPORTEste oficial! Rapid a scapat de faliment

Este oficial! Rapid a scapat de faliment

Membrii Adunarii Creditorilor de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti au aprobat, in majoritate, planul de redresare, astfel ca gruparea din Giulesti nu va da faliment.

Dupa o sedinta lunga si negocieri la sange, mai multi fotbalisti care au trecut pe la Rapid au renuntat la sume importante de bani, astfel ca planul de redresare al echipei a fost aprobat de 63% dintre membrii Adunarii Creditorilor.

Anuntul ca Rapid nu va da faliment a adus satisfactie in Giulesti, Nicolae Cristescu, porta-vocea actionarului Adrian Zamfir, precizand ca „le multumesc tuturor jucatorilor care au trecut pe la Rapid. Le raman dator pe viata”.

Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, nu a participat la sedinta, dar a anuntat si el, conform digisport.ro, ca, din moment ce a venit linistea in Giulesti, spera ca la Rapid sa vina mai multi oameni cu bani care sa readuca gruparea „alb-visinie” in fruntea fotbalului romanesc.

Unul dintre jucatorii care au renuntat la multi bani pentru salvarea Rapidului este mijlocasul Romeo Surdu. Acesta a recunoscut ca „nu-mi doream sa fiu eu omul de numele caruia sa se lege falimentul Rapidului”. Surdu a renuntat la o suma importanta de bani dupa ce a negociat inclusiv cu Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
658 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger