AcasăSPORTEste oficial! Mutu revine in Liga I dupa mai bine de un...

Este oficial! Mutu revine in Liga I dupa mai bine de un deceniu

Atacantul roman Adrian Mutu va evolua, din ianuarie 2014, la Petrolul Ploiesti.

Tras pe linie moarta la Ajaccio, Mutu a acceptat oferta celor de la Petrolul de a reveni in Liga I. Atacantul a fost impulsionat de Cosmin Contra, bunul sau prieten, antrenorul ploiestenilor, de a reveni in Liga I.

Informatia a fost confirmata de Adrian Mutu pe pagina sa de Facebook. Internationalul roman a precizat ca vine la Petrolul sub forma de imprumut de la Ajaccio si va semna cu gruparea ploiesteana pe un an si jumatate.

Din primele informatii se pare ca Mutu va incasa 600.000 de euro pentru 18 luni petrecute la Petrolul, ploiestenii suportandu-i doar o treime din salariu, iar Ajaccio restul.

In plus, petrolistii ii ofera bonusuri consistente atat in functie de prestatiile personale, cat si in functie de rezultatele inregistrate de echipa.

Vestea transferului lui Mutu de la Ajaccio la Petrolul Ploiesti a fost primita cu destula ironie in randul microbistilor, multi fiind de parere ca varsta inaintata a jucatorului, aproape 35 de ani, nu-i va permite sa se descurce prea bine nici in Liga I.

Adrian Mutu a evoluat ultima data in Liga I la Dinamo, in 2000. De atunci, internationalul roman a evoluat la Internazionale Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio. Are 35 de goluri marcate, in 77 de selectii, la echipa nationala, iar visul sau este, evident, sa revina printre „tricolori”.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger