AcasăSPORTEste oficial! Alina Dumitru se retrage din activitatea sportiva

Este oficial! Alina Dumitru se retrage din activitatea sportiva

(gsp.ro)

Campioana olimpica Alina Dumitru a decis sa renunte la activitatea sportiva si va deveni antrenoare federala din ianuarie 2013.

(gsp.ro)

Dupa mai mult timp in care s-a gandit sa se retraga, campioana mondiala la judo, Alina Dumitru, a facut miercuri anuntul oficial, conform caruia din ianuarie 2013 va deveni antrenoare federala si isi va inceta activitatea de sportiva.  Dupa ce a reusit sa obtina opt titluri de campioana europeana, doua medalii de bronz la mondiale, o medalie de aur si una de argint la Jocurile Olimpice, Alina Dumitru devine antrenoare pentru ca nu poate sta departe de judo.

„Dupa argintul de la Jocurile Olimpice din Londra, antrenorul Florin Berceanu a insistat sa ma retrag, insa am lasat o pauza ca sa cantaresc exact. Nu a fost deloc usor de luat decizia, dar am hotarat intr-un final sa ma retrag din activitatea de sportiva. Au cantarit si accidentarile de la JO in luarea deciziei. Insa nu pot ramane departe de acest sport, asa ca din ianuarie voi fi alaturi de cei de la FR Judo in calitate de antrenoare federala”, a declarat Alina Dumitru, potrivit site-ului realitatea.net.

Multipla campioana olimpica si mondiala la judo, in varsta de 30 de ani, va face anuntul retragerii in cadrul unei gale, care va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

author avatar
Andra Nesu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger