AcasăSPORTErupe Vezuviul: Maradona va fi pe San Paolo la Napoli - Juve!

Erupe Vezuviul: Maradona va fi pe San Paolo la Napoli – Juve!

Fanii l-au inghesuit pe Diego pe aeroport

Napoli trebuia sa fie o escala de numai doua zile in periplul sau prin Europa, dar, impresionat de atasamentul fanilor, Diego Armando Maradona si-a prelungit sederea in sudul Italiei special pentru a asista la derbiul cu Juventus, programat vineri seara, pe San Paolo.

Fanii l-au inghesuit pe Diego pe aeroport

Insotit de avocatul Angelo Pisani, fostul mare fotbalist argentinian a anuntat ca vizita sa in Italia are drept scop lamurirea problemelor cu Fiscul din peninsula.

Masina argentinianului a razbit cu greu prin multime

Reamintim ca fosta glorie a lui Napoli a fost condamnata, in 2005, de Curtea de Casatie, la plata a 37,2 milioane de euro, reprezentand impozitul pe venit neachitat din perioada cand era jucator. Ulterior, justitia a anulat decizia Curtii si a reluat procesul din cauza unei erori de procedura, insa, chiar si asa, banuielile de frauda fiscala continua sa planeze asupra „Regelui”.

Maradona i-a aplaudat pe fanii lui Napoli

Ajuns luni la Roma, „El Pibe d’Oro” a provocat o adevarata isterie din clipa in care a pus piciorul pe Aeroportul „Fiumicino”. Mii de fani napoletani (echipa pentru care Maradona a jucat intre 1984 si 1991) au parcurs 228 de kilometri pana-n Capitala doar ca sa-l intampine care cum se cuvine pe idolul Diego! Impresionant? Deloc! La intoarcere, „ultrasii” aproape ca au blocat autostrada care desparte Napoli de Roma, a fost nevoie de interventia carabinierilor pentru descongestionarea traficului.

Un intrus s-a apropiat prea mult pe legendarul fotbalist

Ajuns, intr-un final, la destinatie, Maradona tot n-a avut parte de liniste: cantece sub balconul hotelului unde era cazat, blitzuri de la aparatele de fotografiat, o isterie ca pe vremea cand ducea Napoli pe culmile gloriei.

Maradona este supravegheat in continuu de patru carabinieri

Toate au incetat pret de doar cateva secunde, cand cel mai adulat jucator din istorie a iesit la balcon si-a salutat multimea, cantand si sarind de bucurie alaturi de fani!

Derby pentru titlu

Cavani este pariul lui Maradona pentru meciul cu Juventus

Impresionat de primirea facuta, Diego Armando Maradona le-a transmis napoletanilor ca-si prelungeste sederea in oras. Va fi prezent pe „San Paolo”, vineri seara, la derbiul cu Juventus, o confruntare care poate decide campioana Italiei. In cazul in care castiga, Napoli se apropie la trei puncte de liderul din Torino, cu 11 etape inainte de final; daca pierde sau face egal, sansele devine minime.

Maradona spera ca uruguaianul Edison Cavani ii va calca pe urme si va decide de unul singur soarta intalnirii, la fel cum o facea el ’87; cu 26 de ani in urma, Napoli triumfa in dubla mansa cu Juventus (3-1 in deplasare si 2-1 acasa) si isi adjudeca „Lo Scudetto”.

author avatar
Cristi Ionita
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger