AcasăSPORTEroul Ciprian Marica paraseste Getafe. I-a salvat de la retrogradare si a...

Eroul Ciprian Marica paraseste Getafe. I-a salvat de la retrogradare si a plecat

Golurile lui Ciprian Marica au salvat Getafe de la retrogradare

Internationalul roman Ciprian Marica a marcat ambele goluri ale victoriei lui Getafe, formatie antrenata de Cosmin Contra, pe terenul celor de la Rayo Vallecano, scor 2-1, in ultima etapa din Primera Division.

 

Golurile lui Ciprian Marica au salvat Getafe de la retrogradare

Marica a punctat in minutele 43 si 90, ultimul gol fiind reusit dintr-un penalty obtinut tot de el. Atacantul roman a marcat 6 goluri in acest sezon in 27 de partide. Meciurile echipelor implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii au fost perturbate de incidentele de la Pamplona, unde un parapet s-a prabusit in minutul 30, iar fanii gazdelor au patruns pe teren. Circa 40 de spectatori au fost tratati la fata locului pentru rani minore, iar zece au fost transportati la spital, dar fara a avea rani grave. Chiar daca, in cele din urma, Osasuna a invins pe Betis Sevilla (scor 2-1), echipa tot nu a putut evita retrogradarea. O alta trupa care va parasi Primera Division este Valladolid, invinsa acasa de Granada cu 1-0.
„Eu sunt cel mai fericit pentru ca am reusit sa ne salvam de la retrogradare. Ma bucur si pentru Ciprian, a facut un meci mare. In principiu, i se termina contractul, dar eu voi propune presedintelui sa-i faca o noua oferta. Eu mi-l doresc, insa stiu ca intervin bugetul, pretentiile jucatorului, ofertele pe care le va avea”,  a comentat Cosmin Contra.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger