AcasăSPORTEriksson, 10 milioane de euro in Thailanda

Eriksson, 10 milioane de euro in Thailanda

Eriksson spera sa-i goleasca de bani pe thailandezi

Dupa aproape un an de la despartirea de Leicester City, antrenorul suedez Sven Goran Eriksson si-a gasit un nou angajament tocmai in Thailanda, unde a fost numit noul director tehnic al gruparii BEC Taro Sasana.

Eriksson spera sa-i goleasca de bani pe thailandezi

Aflat la a 13-a echipa pe care o conduce in cariera sa de antrenor de peste 35 de ani, Eriksson a semnat, cum era de asteptat, pe bani grei cu gruparea thailandeza. Tehnicianul suedez are promis un salariu de 10 milioane de euro pe sezon cu conditia ca Eriksson sa imbunatateasca situatia echipei din clasament (BEC ocupa locul 4 cu noua etape inainte de finalul campionatului), cat si sa puna umarul la dezvoltarea fotbalului thailandez.

Sustinuta financiar de Air Asia, BEC Taro Sasana are sapte jucatori straini in lot, cel mai reprezentativ nume fiind cel al spaniolului Cesar Arzo, fost la Betis Sevilla. De asemenea, echipa evolueaza pe „Thepasadin Stadium”, o arena cu numai 7.000 de locuri, pana se va muta pe ultra-modernul „Fire Dragon Arena”, stadion cu 45.000 de locuri. Desi a precizat ca a acceptat oferta celor de la BEC pentru ca avea nevoie de o noua provocare in cariera, gurile rele spun ca tehnicianul de 64 de ani a ales sa antreneze in Thailanda pentru ca poate impusca doi iepuri cu un singur foc – se umple de bani intr-o tara recunoscuta mai ales pentru turismul sexual practicat.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger