AcasăSPORTEnglezul David Platt il pune la colt pe atacantul roman: „Mutu? Nu...

Englezul David Platt il pune la colt pe atacantul roman: „Mutu? Nu e vedeta lui Pune City!”

Mutu incearca executii spectaculoase, dar care nu sunt pe placul antrenorului

In momentul cand a fost anuntat transferul sau, Adrian Mutu era vazut ca starul incontestabil al echipei indiene FC Pune City.

Mutu incearca executii spectaculoase, dar care nu sunt pe placul antrenorului

Dupa numai sapte etape de campionat si doar un meci inceput ca titular, „Briliantul” a ajuns sa incalzeasca banca de rezerve. Antrenorul David Platt, legenda a fotbalului englez, l-a pus la punct in ultima sa interventie publica, afirmand ca Mutu nu este vedeta echipei sale. Din contra! „Vedetele sunt un criteriu pentru cresterea acestei ligi, ceea ce e frumos pentru publicitate. Eu cred ca toti jucatorii pe care-i am sunt capabili sa faca lucruri bune. Adrian a jucat 60 de minute in al doilea meci, a intrat apoi alte 30 de minute cu Chennaiyin. Am vrut sa-l introduc si in al treilea meci, dar s-a accidentat Jackichand Singh si a trebuit sa facem o schimbare post pe post. Cu abilitatea lui de a gasi spatii si cu finalizarea lui, cu abilitatea de a construi ocazii, Adrian e un membru de valoare al echipei. Dar eu nu-l privesc ca pe o vedeta. Este doar unul dintre cei patru atacanti pe care ii am”.
Mutu a jucat in doar 4 meciuri pentru Pune City, fiind titular intr-unul singur. In ultimele doua etape, a fost rezerva si n-a bifat niciun minut.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger