AcasăSPORTEnglezul David Haye, un circar si jumatate

Englezul David Haye, un circar si jumatate

Englezul David Haye, intr-o pozitie de-a dreptul nefireasca

Lupta dintre Vladimir Klitschko si David Haye a plicitisit auditoriul pret de 12 reprize. Englezul a fugit in continuu prin ring, iar cand nu a fugit, s-a aruncat cu capul intre picioarele ucraineanului.

Englezul David Haye, intr-o pozitie de-a dreptul nefireasca

David Haye s-a facut de ras sambata noapte pe ringul amenajat pe „Imtech Arena” din Hamburg. A inceput penibil, intarziind startul duelului cu 20 de minute, facandu-l pe fostul campion mondial al greilor, Lennox Lewis, sa astepte ca prostul in fata vestiarului. Pe ring, Haye a fugit ca un maratonist, prabusindu-se la podea la aproape fiecare atac periculos initiat de Klitschko. Vladimir Klitschko (35 de ani) s-a impus la puncte (117-109, 118-108, 116-110) si a devenit campion mondial la categoria grea, versiunea unificata WBO, WBA, IBO si IBF. ”Mi-as fi dorit sa castig prin KO, pentru ca modul in care s-a comportat Haye inaintea disputei a fost rusinos.

Cu asemenea procedee a a reusit Haye sa reziste in fata colosului Klitschko

Oricum, felul in care l-am invins vorbeste de la sine despre diferenta dintre noi”, a declarat campionul ucrainean. Vladimir a avut o medie de 42 de lovituri pe runda, din care 31 au fost jab-uri (lovituri repetata in zona nasului). Britanicul a acuzat probleme medicale. “Am luat anestezice locale, dar era frustrant pentru ca nu puteam sa ma sprijin pe picior (n.r. drept). Daca nu s-ar fi vandut atatea bilete as fi renuntat la meci”, a spus Haye, care a incasat pentru reprezentatia jalnica de la Hamburg o bursa de 15 milioane de euro, la fel ca adversarul sau.

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger