AcasăSPORTEnglezii sunt SOCATI: "Gascoigne moare..."! - VIDEO

Englezii sunt SOCATI: „Gascoigne moare…”! – VIDEO

Fostul international englez Paul Gascoigne nu mai are mult de trait! Afirmatia apartine unui apropiat al sau si a fost facuta pentru cotidianul „The Sun”.
Paul Gascoigne s-a prezentat oribil la un eveniment caritabil tinut in orasul Northampton, acolo unde peste 500 de invitati au platit 120 de euro doar ca sa-l vada pe fostul mare fotbalist! Tremurand mai ceva ca Muhammad Ali si mirosind a bautura, „Gazza” a luat la injuraturi intreaga asistenta din fata sa, nefiind capabil sa-si mai tina discursul. „Este tragic in ce hal a ajuns, parca eram la inmormantare! Am platit pentru o seara in care trebuia sa celebram un erou al fotbalului, insa Paul se comporta de parca avea Parkinson. Va spun eu, moare sub ochii nostri”, a declarat un apropiat al lui Gascoigne, prezent la eveniment.
Singurele cuvinte pe care ex-mijlocasul lui Lazio Roma a fost capabil sa le rosteasca in fata „fanilor” sai: „Imi pare rau, atat pot dupa trei zile de whisky!”.

Bea trei sticle de whiskey pe zi

In 2011, Paul Paul Gascoigne marturisea ca, pe vremea cand era fotbalist, consuma cocaina inaintea partidelor. Intr-un interviu acordat ITV, „Gazza” a dezvaluit cum s-a tratat de aceasta dependenta: „Am consumat whiskey la greu timp de trei luni, cate trei sticle pe zi. Primele doua sticle ma ajutau sa ma opresc din tremurat, iar pe a treia o beam de pofta. Sunt un alcoolic, nu este un cuvant chiar atat de rau. Asta sunt si trebuie sa merg mai departe cu aceasta eticheta. Alcoolul a preluat controlul vietii mele”.

Vezi cele mai importante goluri din cariera lui Paul Gascoigne

[youtube]UXuXu-jDN1E[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger