AcasăSPORTEnglezii sunt convinsi: Romanul Lucian il va face KO pe Froch!

Englezii sunt convinsi: Romanul Lucian il va face KO pe Froch!

In fata lui Froch, Mister KO isi va pune centura in joc pentru a 10-a oara

Aproape toate comentariile facute in presa britanica pe marginea luptei din 26 mai de la Nottingham ii sunt favorabile sportivului nostru. Sustinatorii lui Carl Froch se tem cel mai mult de „devastatorul upercut al campionului IBF”.

In fata lui Froch, Mister KO isi va pune centura in joc pentru a 10-a oara

In pofida declaratiilor bombastice, britanicul nu reuseste sa-i convinga nici macar pe fanii boxului din tara natala. Mai toate articolele publicate in media engleza, in legatura cu meciul Carl Froch – Lucian Bute (26 mai, „Capital FM Arena”, din Nottingham), sunt insotite de comentarii laudative la adresa pugilistului nostru.

Lucian Bute si Jean Bedard (seful Interbox)

De exemplu, „Daily Mail” noteaza ca, peste doua luni, „Bute va intra in barlogul ursului”, dar englezii nu-l vad pe Froch „suficient de puternic incat sa-l invinga pe Lucian”. Upercutul de stanga care i-a trimis la podea pe Librado Andrade, William Joppy sau Jesse Brinkley le da frisoane sustinatorului challenger-ului la centura cu diamante. „Carl are o barbie de granit, insa problema lui sta la corp. Daca-l lovesti in cap, nu resimte nicio durere, dar un pumn plasat in ficat poate face ravagii. Iar Bute este de speriat tocmai prin upercutul la ficat, celebra sa lovitura atat de temuta in categoria supermijlocie”, este concluzia trasa de englezi.

La Montreal, cu acelasi avion

Dupa prima conferinta din Anglia, Carl Froch si Lucian Bute au zburat cu acelasi avion spre Canada, oprindu-se in fieful romanului, din Montreal, acolo unde ieri dupa-amiaza au avut programata cea de-a doua intalnire cu presa. Aseara, Bute si Froch urmau sa vorbeasca despre gala din 26 mai in direct la postul canadian de televiziune TVA Sports. Chiar daca nu la fel de explozive precum ale adversarului, declaratiile campionului roman lasa sa se vada increderea pe care o are in fortele proprii. „Stiu ca nu va fi o misiune facila, dar sunt increzator 300% ca-l bat pe Froch la el acasa, a declarat Lucian Bute, parat imediat de pugilistul britanic: „Daca romanul are curajul sa se prezinte la meci, promit ca il voi rani!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger