AcasăSPORTEnglezii se calca in picioare ca sa prinda un loc in circuitul...

Englezii se calca in picioare ca sa prinda un loc in circuitul K1 de Romania!

Luptatorii s-au pozat impreuna

Aflati in cautarea unor luptatori capabili sa se bata pentru centura cu diamante, oficialii Superkombat au ajuns, zilele trecute, si in Anglia, acolo unde aveau programate mai multe preselectii la „Storm Gym”, din Londra.

Edi Irimia a supervizat selectiile

Se asteptau sa fie primiti cu ostilitate, astfel ca pentru trimisii Superkombat n-a mai fost o surpriza sa dea peste reprezentanti ai miscarii socialiste, care solicitau ca „piata muncii din Marea Britanie sa ramana interzisa pentru romani si bulgari”. Si, totusi, pe cat de tare nu ne vor englezii in tara lor, pe atat s-au imbrancit 100 de sportivi sa prinda un contract cu „Superkombat”, firma cu capital 100% romanesc!

Englezii s-au caftit pe bune

Luptatorii englezi si-au masurat fortele la sase categorii diferite, in final fiind ales cate un castigator per categorie; Benjamin Baah (65 kg), Parzemek Kierpacz (70 kg), Daniel Jersey (80 kg), Andrew Tate (85 kg), Correy Robbins (100 kg) si Chris Cooper (110 kg) au primit cate o bursa din partea Academiei „Superkombat-Metrorex” si vor veni in Romania sa se antreneze si sa sutina meciuri.
Acestora li se vor alatura Alex Ciolac, Aundre Groce si Lukasz Krupadziorow, care au primit mentiuni speciale, oficialii Superkombat fiind impresionati de evolutia lor, desi cei trei nu sunt sportivi profesionisti.

Luptatorii s-au pozat impreuna
Diferite site-uri de specialitate au transmis luptele pe internet
author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger