AcasăSPORTEnglezii il sicaneaza pe Bute: antrenament cu miros de urina!

Englezii il sicaneaza pe Bute: antrenament cu miros de urina!

Bute este dezamagit de conditiile de pregatire de la Nottingham

Dupa aproape doua saptamani in care s-a simtit in Anglia precum acasa, Lucian Bute a inceput sa fie sicanat de organizatorii galei de la Nottingham.

Bute este dezamagit de conditiile de pregatire de la Nottingham

Campionul IBF de la supermijlocie l-a facut knock-out pe Carl Froch in conferinta de presa de miercuri, cand l-a ridiculizat pe boxerul britanic chiar si la capitolul vestimentatie, dar a fost apoi obligat sa se antreneze intr-o sala in care mirosea puternic a urina. „Mister KO” a parut surprins de conditiile gasite, mai ales ca rezervase din timp sala “Hyson Green Youth Club” din Nottingham, dar a trecut peste situatie si a efectuat fara probleme sedinta de pregatire care s-a bazat pe lovituri la palmare si box cu umbra. Aceasta a fost doar una dintre numeroasele sicane pe care englezii i le-au pregatit campionului mondial. La conferinta de presa de miercuri, pe ecranele din sala de conferinta “Albert Hall” rulau, in continuu, imagini din repriza a 12-a a primului meci disputat de Lucian Bute impotriva mexicanului Librado Andrade. Celebrele imagini in care pugilistul roman a fost numarat pentru prima si singura data in cariera sa de profesionist si despre care englezii spun si acum ca Andrade ar fi trebuit sa obtina victoria prin knock-out.

Interzis steagurilor tricolore!

Sicanele englezilor merg pana intr-acolo incat sustinatorii lui Bute au fost instiintati ca nu au voie sa intre in sala, la meci, cu steaguri ale Romaniei sau Canadei ori cu bannere si alte materiale care sa indice dragostea lor pentru boxerul din Pechea. In plus, la “Capital FM Arena” vor fi aranjate locatii speciale in care fanii lui Bute sa poata fi perchezitionati la piele in cazul in care fortele de ordine au suspiciunea ca acestia detin asemenea materiale considerate provocatoare.

Meciurile lui Bute cu centura pe masa

Bute, in victoria asupra lui Brinkley

Campionul roman se bate pentru a 10-a oara cu centura de campion in versiunea IBF, dar si in cel de-al 31-lea meci la consecutiv la categoria supermijlocie:

– octombrie 2007 … Alejandro Berrio … KO in repriza 11 … bursa de 400.000 dolari

– februarie 2008 … William Joppy … KO in repriza 10 … bursa de 700.000 dolari

–  octombrie 2008 … Librado Andrade … decizie la puncte … bursa de 700.000 dolari

– martie 2009 … Fulgenico Zuniga … KO in repriza 4 … bursa 500.000 dolari

– noiembrie 2009 … Librado Andrade … KO in repriza 4 … bursa de 1.000.000 dolari

– aprilie 2010 … Edison Miranda … KO in repriza 3 … bursa de 1.200.000 dolari

– octombrie 2010 … Jesse Brinkley … KO in repriza 9 … bursa de 2.000.000 dolari

– iulie 2011 … Jean Paul Mendy … KO in repriza 4 … bursa de 2.850.000 dolari

– noiembrie 2011 … Glen Johnson … decizie la puncte … bursa de 2.000.000 dolari

author avatar
Cristi Ionita
674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger