AcasăSPORTEnglezii DEZVALUIE cum poate ajunge Dan Petrescu la Chelsea!

Englezii DEZVALUIE cum poate ajunge Dan Petrescu la Chelsea!

Antrenorul roman Dan Petrescu este foarte aproape sa-si implineasca visul carierei: preluarea conducerii tehnice a echipei Chelsea Londra!
Pentru a se intampla asta, este musai ca gruparea londoneza sa nu obtina calificarea in Liga Campionilor pentru editia viitoare, 2013-2014, anunta publicatia britanica „Mirror Football”. In cazul in care lucrurile vor sta intocmai, Dan Petrescu va fi chemat de Roman Abramovici sa formeze o noua trupa la Chelsea, cu care sa se bata la titlu in Anglia incepand cu al doilea an de mandat.
Chelsea Londra nu mai are nicio sansa la titlu in Premier League, fiind pe 3, la 16 puncte in spatele liderului Manchester United. Mai mult, echipa lui Rafa Benitez este presata de Arsenal, Everton si Tottenham si poate cadea pana pe pozitia a 5-a, iesind, astfel, din calculele pentru Liga Campionilor.

Aproape de Europa League cu Dinamo Moscova

Actualmente la Dinamo Moscova, tehnicianul Dan Petrescu este vazut drept unul dintre cei mai valorosi antrenori din Rusia in momentul de fata. „Bursucul” a reusit sa duca gruparea FSB-ului pe locul 9 in clasament, cu 30 de puncte, la doar doua in spatele cecenilor de la Terek Groznai, ocupantii ultimului loc calificant in Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger