AcasăSPORTEnglezii dau navala sa-l vada pe Bute

Englezii dau navala sa-l vada pe Bute

Deoarece sala „Capital FM Arena” din Nottingham are doar 7.500 de locuri, organizatorii galei din 26 martie – care ii va aduce fata in fata pe Carl Froch si Lucian Bute – iau in calcul schimbarea locatiei. Se discuta inclusiv de stadionul „Old Trafford” din Manchester.

Bute isi va apara pentru a 10-a oara centura cu diamante

Managerul britanicului Carl Froch a dezvaluit ca nu mai poate face fata cererilor de bilete pentru meciul cu Lucian Bute. „Interesul este urias, nu ne-am asteptat la asa ceva! Primesc zilnic zeci de telefoane, toata lumea ma roaga sa mut gala intr-o sala mai mare”, este declaratia lui Eddie Hearn.

Froch spera sa ramana in prim planul boxului printr-o victorie in fata lui Bute

Conform presei engleze, organizatorii s-au pus de acord ca lupta dintre Froch si Bute sa aiba loc in Manchester, „Capital FM Arena” din Nottingham fiind o sala prea mica pentru potentialul acestei gale.

Rudel Obreja: „Se discuta si de «Old Trafford»”

"Manchester Arena", sala cu cele mai mari sanse sa gazduiasca lupta din 26 mai

Presedintele FR Box, Rudel Obreja, sustine ca orasul Manchester a devenit favorit sa gazduiasca gala dintre Carl Froch si Lucian Bute: „Este posibil ca lupta sa aiba loc intr-una dintre cele doua sali din Manchester, mult mai mari decat cea existenta in Nottingham. Exista, totodata, si o discutie legata de disputarea meciului pe stadionul «Old Trafford», dar aici avem un impediment important. Toti cunoastem clima din Anglia, in acea perioada ne putem intalni cu temperaturi de 8-9 grade. S-a luat in calcul mutarea galei pe 2 iunie, dar problema e ca aceasta data pica intr-un «long weekend», cand englezii calatoresc mult si nu prea stau pe acasa”. Cel mai probabil, meciul se va tine in „Manchester Arena”, un impunator complex sportiv de 21.000 de locuri.

Ricky Hatton a strans 55.000 de oameni pe „City of Manchester”

„Un record pentru boxul englez de dupa cel de-al Doilea Razboi mondial”, astfel au comentat englezii cele 55.000 de bilete vandute pentru lupta dintre Ricky Hatton si Juan Lazcano, din 24 mai 2008. Britanicul si-a desfiintat adversarul in ultima gala organizata pe o arena de fotbal din Manchester. In prezent, fratii Vitali si Vladimir Klitschko sunt singurii care mai boxeaza pe stadioane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger