AcasăSPORTEnglezii cred ca Steaua va trece de Chelsea si va disputa finala...

Englezii cred ca Steaua va trece de Chelsea si va disputa finala Europa League

Latovlevici, unul dintre cei mai spectaculosi fundasi din Romania

Steaua sperie Europa in 2013. Dupa olandezi, in continuare buimaciti de eliminarea Ajaxului, a venit si randul englezilor sa aiba teama de trupa lui Laurentiu Reghecampf.

Latovlevici, unul dintre cei mai spectaculosi fundasi din Romania

Daca Barcelona a recuperat un 0-2 cu AC Milan, britanicii cred ca Chelsea nu este capabil sa intoarca scorul inregistrat la Bucuresti, 0-1 in turul optimilor de finala ale Europa League. Diseara, de la 22.00, „Stamford Bridge” se va cutremura, dar nu sub presiunea asaltului londonezilor, scrie „The Sport Campus”: „Steaua se afla intr-o forma teribila in acest sezon si este aproape campioana a Romaniei, avand un avans de 12 puncte in fata principalei urmaritoare, Astra Giurgiu. Succesul intern a fost dublat in Europa League, acolo unde romanii au castigat o grupa cu Stuttgart, Copenhaga si Molde, apoi au eliminat Ajaxul si au castigat si mansa tur cu Chelsea. Steaua poate sa mearga pana in finala in acest sezon european! Atentie, Chelsea! Chiar daca joaca in deplasare, romanii sunt capabili sa castige in Anglia, asa cum au demonstrat si-n tur”. Concluzia jurnalistilor englezi este urmatoarea: „Steaua a castigat Cupa Campionilor in 1986 si, dupa ce a eliminat Ajaxul si a batut pe Chelsea la Bucuresti, este una dintre favorite la castigarea Europa League”.

Rivalii din Liga 1 tin cu Chelsea

Marius Alexe ramane "caine pana la moarte"

Rapidistii Daniel Pancu si Andrei Ciolacu, dinamovistul Marius Alexe, antrenorul Cosmin Contra, dar si Arpad Paszkany, patronul clubului CFR Cluj, sunt doar cateva dintre personajele Ligii 1 care au anuntat ca in aceasta seara vor tine cu Chelsea. Pancu, Ciolacu si Alexe au precizat ca nu pot tine cu alte echipe din Liga 1 in afara Rapidului, respectiv Dinamo, in timp ce Contra a fost transant: „Trecutul de dinamovist ma face sa nu pot sustine o echipa precum Steaua”. Paszkany a fost si el destul de concludent: „As prefera ca CFR sa ajunga sus prin forte proprii, nu pe punctele acumulate de Steaua”.

Reghecampf se teme de vreme

Reghecampf se gandeste si la starea vremii

Delegatia Stelei a plecat ieri dimineata catre Londra. Pe aeroport, antrenorul Laurentiu Reghecampf a precizat ca isi face griji din cauza conditiilor meteo din Anglia. Tehnicianul Stelei a precizat ca marti s-a efectuat un antrenament la 15 grade Celsius, in timp ce la Londra, la ora meciului, se anunta a fi 0 grade Celsius. In plus, exista posibilitatea sa ploua sau chiar sa ninga, astfel ca „am avea un teren umed care i-ar favoriza pe englezi, Chelsea bazandu-se pe un joc atletic”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger