AcasăSPORTEnglezii au TUPEU! Vor ca UEFA sa intervina dupa infrangerea lui Chelsea...

Englezii au TUPEU! Vor ca UEFA sa intervina dupa infrangerea lui Chelsea la Bucuresti!

(foto: Steaua/Facebook)

Englezilor le vine greu sa accepte ca Chelsea a fost invinsa de Steaua la Bucuresti, in prima mansa a optimilor europa League. Asa ca acum cauta tot soiul de motive care ar justifica infrangerea.

(foto: Steaua/Facebook)

Se leaga inclusiv de faptul ca suporterii stelisti au folosit pointer-e cu lasere pentru a-i deranja pe jucatorii formatiei engleze. Brazilianul David Luiz si mijlocasul Frank Lampard au fost tintiti cu laserele periculoase de catre suporterii stelisti, scriu cei de la Daily Mail, adaugand ca „se stia ca Chelsea va avea parte de o primire ostila la Bucuresti, dar unii suporteri au mers prea departe”.

Ziaristii sugereaza ca UEFA ar trebui sa intervina, asa cum s-a intamplat la Manchester, cand forul international a anuntat masuri drastice in cazul in care sustinatorii echipei il vor „lumina” cu pointere laser pe Cristiano Ronaldo, in meciul din Champions League.

Un lucru e clar, chiar daca britanicilor le vine greu sa creada: Steaua a invins joi seara Chelsea, cu scorul de 1-0, gol inscris de Rusescu din penalty, in minutul 34.

author avatar
eNational
2.032 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger