AcasăSPORTEmre ar putea ajunge dupa gratii

Emre ar putea ajunge dupa gratii

Mijlocasul turc Emre Belezoglu, de la Fenerbahce Istanbul, este suspectat de implicare in scandalul meciurilor trucate si ar putea fi arestat.

Scandalul meciurilor trucate continua sa faca ravagii in Turcia. Ultimul nume aparut pe lista suspectilor este mijlocasul Emre Belezoglu, jucatorul lui Fenerbahce Istanbul si fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Galatasaray Istanbul.

Fenerbahce a castigat la limita ultima editie a campionatului din Turcia, in dauna lui Trabzonspor, iar in penultima etapa, trupa din Istanbul a dat recital impotriva lui Ankaragucu, formatie pe care a invins-o cu 6-0.

Se pare ca, inainte de meci, Emre i-ar fi solicitat, printr-un sms, fundasului Kagan Soylemezgiller, de la Ankaragucu, sa o lase mai moale pentru „a nu-l supara pe presedintele nostru”. Aziz Yildirim, presedintele lui Fenerbahce, a fost unul dintre primele personaje arestate in cazul meciurilor trucate.

De asemenea, Emre le-ar fi promis mai multor jucatori de la Ankaragucu ca vor fi achizitionati de Fenerbahce, pe salarii mult mai bune, in cazul in care nu vor evolua in meciul direct.

Ajuns la aproape 31 de ani, Emre ramane unul dintre jucatorii de baza ai nationalei de fotbal a Turciei pentru care a marcat sapte goluri in 76 de selectii. Turcul a trecut pe la Galatasaray Istanbul (103 meciuri si 13 goluri), Internazionale Milano (78 de meciuri si 3 goluri), Newcastle United (58 de meciuri si 5 goluri) si Fenerbahce (110 meciuri si 10 goluri).

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger