AcasăSPORTEMOTIONANT Mihai Nesu, o noua lectie de optimism: "Ultimul an a fost...

EMOTIONANT Mihai Nesu, o noua lectie de optimism: „Ultimul an a fost mult mai bun!”

Mihai Nesu e de un optimism fantastic. Chiar daca se implinesc in curand doi ani de la accidentarea care l-a facut sa depinda de un carucior cu rotile, fostul fotbalist spera cu tarie ca intr-o zi va merge din nou.

Zambeste, desi doar el stie cat ii e de greu sa nu mai simta aproape nimic de la gat in jos, si sa isi poata misca doar o mana. Si-ar dori sa ii fie din nou ba prea frig, ba prea cald. „Orice nu place oamenilor – prea mult frig, caldura. Ce sa fac, daca nu simt?”, a marturisit Mihai, intr-un interviu difuzat luni, la „Happy Hour”. Deocamdata, acest lucru nu e posibil. Chiar daca nu ii e usor, Nesu nu se plange, iar acest lucru e cu adevarat uimitor.

E increzator ca se va insanatosi, si vede fiecare mic progres in starea sa ca pe o sansa la recuperarea completa. „Ultimul an a fost mult mai bun decat primul, am aproape doi ani de la accident, m-am obisnuit cu situatia, vad lucrurile altfel si simt lucrurile altfel„, a povestit fostul fobalist.

Pentru ca in curand urmeaza ziua lui de nastere, fostul fotbalist spune ca nu-si doreste altceva decat sa mearga din nou, dupa accidentul suferit la un antrenament al echipei olandeze Utrecht, in urma caruia si-a fracturat coloana. „Astept sa ma fac sanatos intr-o zi, in rest, alte pretentii nu am„, a adaugat Nesu.

1.252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger