AcasăSPORTEMOŢII pentru Totti: s-a infectat cu COVID-19, iar situaţia lui e alarmantă...

EMOŢII pentru Totti: s-a infectat cu COVID-19, iar situaţia lui e alarmantă după ceea ce s-a întâmplat cu o lună în urmă

Francesco TottiEMOŢII pentru Totti: s-a infectat cu COVID-19, iar situaţia lui e alarmantă după ceea ce s-a întâmplat cu o lună în urmă

Fostul mare fotbalist italian Francesco Totti, legenda clubului AS Roma, s-a infectat cu COVID-19.

Conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, testul făcut de fostul atacant al Romei și al naționalei Italiei a fost pozitiv. De asemenea, și soția lui Francesco Totti, Ilary, are COVID-19.

Francesco Totti, în vârstă de 44 de ani, a avut în ultimele zile febră și s-a simțit slăbit, dar starea de sănătate deja s-a ameliorat. De ce situaţia fostului decar roman este îngrijorătoare? Pentru că Luna trecută, tatăl lui Francesco Totti, Lorenzo, a decedat la 76 de ani, în timp ce era internat la un spital din Roma, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Enzo Totti, tatăl legendarului fotbalist, a încetat din viață luna trecută, la vârsta de 76 de ani după ce a pierdut bătălia cu noul coronavirus. Cei doi, Francesco și Enzo, au fost întotdeauna foarte apropiați. ”Tot ce m-ai învățat le transmis copiilor mei, nepoților tăi. Mulțumesc pentru tot, tatăl meu, sau, mai bine zis, «Șerifule»”, i-a transmis legendarul fotbalist de ziua lui.

Totti, considerat cel mai bun fotbalist din istoria Romei

Francesco Totti este considerat de fanii Romei cel mai bun fotbalist din istoria echipei din „Cetatea eterna„. Acesta a evoluat toata cariera pentru „giallorossi”, alaturi de care a reusit sa castige un titlu de campion al Italiei in sezonul 2000-2001. Totti a avut un rol foarte important in 2006, cand nationala Italiei a castigat Cupa Mondiala dupa finala decisa la lovituri de departajare contra Frantei.

Şi soţia lui a avut COVID-19

În prezent, fostul jucător se simte mai bine. Soţia sa, Ilary Blasi, a fost şi ea infectată cu Covid-19, iar starea ei este bună.

author avatar
Andrei Ștefan