AcasăSPORTEmma Răducanu fuge de un obsedat! Unde se refugiază jucătoarea cu origini...

Emma Răducanu fuge de un obsedat! Unde se refugiază jucătoarea cu origini româneşti

emma raducanuEmma Răducanu fuge de un obsedat! Unde se refugiază jucătoarea cu origini româneşti

Hărțuită de un curier, care a și fost condamnat pentru faptele sale, Emma Răducanu a decis să se mute din casa părinților într-un complex rezidențial securizat.

Jucătoarea cu tată român, dar care reprezintă Marea Britanie la turnee, a devenit instantaneu un magnet pentru media. Ca și pentru mărci importante din segmentul de lux, care i-au oferit statutul de ambasador.

Se mută într-o casă de 15 milioane de lire sterline

Prețurile unor astfel de case, în acel complex pe care a pus ochii Emma, ajung până la 15 milioane de lire sterline, dar Răducanu este hotărâtă să facă mutarea, pentru că nu se mai simte în siguranță în fosta ei locuință.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani este în căutarea unui complex care să dispună de securitate de ultimă generație, precum și de un teren de tenis. Se presupune că adolescenta își va invita și părinții să locuiască cu ea.

Decizia vine după ce fostul șofer de livrări de la Amazon, Amrit Magar, în vârstă de 35 de ani, din Edgware, nordul Londrei, a fost găsit vinovat de hărțuirea vedetei și va fi condamnat luna aceasta

Hărţuitorul, eliberat pe cauţiune

Magar a fost însă eliberat pe cauțiune după ce a promis că nu o va mai contacta pe Emma și părinții ei. Și că nu va mai merge în zona în care jucătoarea britanică de tenis locuiește. Motiv pentru care Emma s-a simțit în continuare amenințată.

De când s-au întâmplat toate acestea, sunt extrem de îngrijorată de fiecare dată când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea.

Mă uit constant peste umăr. Mă simt nervoasă și mă tem că s-ar putea întâmpla același lucru din nou.

Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai bine.

Vreau să mă mut într-o casă nouă, cu mai multă securitate, pentru că mă tem că (n.r. – agresorul) s-ar putea întoarce, deoarece știe unde este casa mea”, a declarat Emma Răducanu.

 

author avatar
Andrei Ștefan
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger