AcasăSPORTEmma Răducanu a dat lovitura în Marea Britanie! Regina Elisabeta a II-a...

Emma Răducanu a dat lovitura în Marea Britanie! Regina Elisabeta a II-a ar putea face foarte curând asta!

emma raducanu US OpenEmma Răducanu a dat lovitura în Marea Britanie! Regina Elisabeta a II-a ar putea face foarte curând asta!

Emma Răducanu, campioana de la US Open, a uimit lumea tenisului cu victoria sa de la New York, victorie care i-a adus un cec în valoare de 2.500.000 de dolari.

La ora actuală, conform site-ului WTA, Emma are 2.803.376 $ câştigaţi în tenis.

Emma Răducanu, „Dame” în UK?

Sportiva care are un tată român ar putea primi titlul de „Dame” în Marea Britanie, în traducere „Doamnă”, echivalentul feminin al titulaturii de „Sir”. Emma poate stabili un record istoric și în acest sens. Cea mai tânără femeie decorată astfel este Ellen MacArthur, o marinară care a primit distincția la 28 de ani.

Este un secret deschis: va deveni ‘Doamna Emma Răducanu’. Imaginați-vă asta, nu poate fi nimic mai frumos. Vor fi Sir Andy Murray și Dame Emma Răducanu. Wow!

Toată lumea a conștientizat: avem un nou superstar. Dar acum începe dansul. Trebuie să continue după această performanță, iar standardul impus de ea este imposibil de sus.

Nu va câștiga fiecare meci tot restul vieții sale. Va mai juca prost din când în când și va mai pierde uneori.

Este atât de populară doar pentru că a câștigat un meci de tenis și nimic mai mult. Discursul ei după victorie a fost de parcă ar mai fi câștigat de 100 de ori înainte.

Nici măcar un politician nu se putea exprima mai bine decât această tânără de 18 ani. A făcut totul ca la carte, dar acum începe adevărata muncă”, a spus Boris Becker, fostul tenismen legendar.

Emma, reprezentată de Max Eisenbud

Emma este deja reprezentată de Max Eisenbud, vicepreşedintele IMG, care a negociat cele mai mari contracte ale Mariei Şarapova, în vremea când rusoaica era la apogeul carierei. El i-a negociat deja contracte avantajoase cu două branduri-gigant, Wilson şi Nike.

Nike nu a semnat un contract pe termen lung cu sportiva de 18 ani, nefiind probabil siguri de modul în care tânăra va progresa.

 

author avatar
Andrei Ștefan
670 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger