AcasăSPORTEmma Răducanu a ajuns în România pentru Transylvania Open. Cum a fost...

Emma Răducanu a ajuns în România pentru Transylvania Open. Cum a fost întâmpinată – FOTO

emma raducanuEmma Răducanu a ajuns în România pentru Transylvania Open. Cum a fost întâmpinată - FOTO

Campioana de la US Open de anul acesta, Emma Răducanu, a sosit vineri noaptea în România pentru participarea la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Jucătoarea de tenis, în vârstă de 18 ani, a venit alături de tatăl ei, care este român. S-a arătat extrem de fericită când a ajuns în țara de origine a tatălui ei.

foto: as.ro

Emma Răducanu a fost aşteptată cu flori la aeroportul din Cluj de directorul turneului, Patrick Ciorcilă. La hotel a primit produse tradiţionale româneşti şi o ie, potrivit as.ro.

În urmă cu două săptămâni, britanica și-a confirmat prezența la turneul de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca printr-un mesaj în limba română: „Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!”.

Transylvania Open se va desfășura fără spectatori

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open, alături de Simona Halep și Garbine Muguruza, alte câștigătoare de Grand Slam.

Turneul de tenis de la Cluj se va ține fără spectatori în tribune, potrivit noilor restricții. Conform noilor măsuri ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență, privind combaterea efectelor pandemiei, accesul spectatorilor la evenimente sportive este interzis, astfel că primul eveniment major afectat este turneul de tenis Transylvania Open, de la Cluj Napoca, ce se desfășoară în intervalul 25-31 octombrie 2021.

author avatar
Andreea Vlad
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger