AcasăSPORTUPDATE Emeric Ienei, operat pe cord. Medic: "Nu au existat complicatii"

UPDATE Emeric Ienei, operat pe cord. Medic: „Nu au existat complicatii”

(foto: fcsteaua.ro)

UPDATE – Emeric Ienei a fost operat cu succes. Interventia chirurgicala a durat aproape sapte ore. „Operatia a reusit, au fost efectuate trei by-pass-uri, pacientul s-a comportat foarte bine in timpul operatiei. (Ienei -n.r.) Este la Terapie Intensiva, este stabil, nu au existat complicatii si nici incidente. Speram ca totul sa evolueze bine. Primele 48 de ore sunt critice si suntem cu ochii pe pacient, sa nu apara ceva complicatii. Diagnosticul a fost angina pectorala instabila, cu multiple leziuni de stenoze stranse si obstructii pe arterele coronare”, a spus doctorul Adrian Molnar, seful echipei de medici care l-au operat pe Ienei, citat de ProSport.

Emeric Ienei a intrat in sala de operatii in aceasta dimineata. Medicii de la Institutul Inimii din Cluj ii vor monta fostului antrenor al Stelei patru bypass-uri.

(foto: fcsteaua.ro)

Emeric Ienei este operat la aceasta ora. Specialistii cardiologi de la Institutul Inimii din Cluj, unde fostul tehnicial al Stelei si al nationalei de fotbal a fost internat vineri seara, au stabilit, in urma testelor, ca Ienei ar avea nevoie de patru bypass-uri.

In ultimele zile, Ienei (75 de ani) a acuzat dureri in zona inimii. A mers la spital, iar medicii au stabilit ca are nevoie de o operatie. Initial, s-a crezut ca fostul antrenor al echipei din Ghencea, cu care a castigat Cupa Campionilor Europeni, la Sevilla, in 1986, va fi supus unei interventii chirurgicale sambata. Insa specialistii au decis ca Emeric Ienei sa fie operat duminica dimineata.

 

360 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger