AcasăSPORTEmeghara pleaca la Fiorentina, pe 3 milioane de euro

Emeghara pleaca la Fiorentina, pe 3 milioane de euro

Innocent Emeghara, un atacant de mare viitor

Atacantul elvetian Innocent Emeghara, de la Grasshoppers Zurich, se va transfera la Fiorentina pentru 3 milioane de euro.

Innocent Emeghara, un atacant de mare viitor

Considerat a fi una dintre marile sperante ale fotbalului elvetian, atacantul Innocent Emeghara (22 de ani), fotbalist de origine nigeriana, este pe punctul de a face pasul catre fotbalul mare si a semna cu gruparea italiana Fiorentina.

Formatia din Serie A ofera 3 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile proaspatului international elvetian, actualul echipier al lui Grasshoppers Zurich. Emeghara a prins cateva minute in egalul pe care Elvetia l-a obtinut, 2-2, pe terenul Angliei in preliminariile pentru Euro 2012.

Atacantul lui Grasshoppers a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la Campionatul European de tineret sub 21 de ani care se disputa in aceasta perioada in Danemarca. Cu Emeghara pe teren, Elvetia a castigat primele doua meciuri din grupe (1-0 cu Danemarca si 2-0 cu Islanda) si este aproape calificata in semifinale in conditiile in care mai are nevoie doar de un egal din meciul cu Belarus.

author avatar
Cristi Ionita
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger