AcasăSPORTEliminat de pe teren, Higuain a punctat la doua blonde bune rau...

Eliminat de pe teren, Higuain a punctat la doua blonde bune rau (FOTO)

Argentinianul Gonzalo Higuain, inca atacantul lui Real Madrid, este in mijlocul unui scandal sexual petrecut in tara natala, dupa ce si-a facut de cap cu doua dansatoare.

Higuain a fost titular vineri seara in meciul Argentina – Columbia, 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial, dar a parasit terenul dupa numai 27 de minute, fiind eliminat.

Evident, atacantul a fost suspendat si a ratat deplasarea din Ecuador, de marti seara, astfel ca selectionerul Alejandro Sabella l-a trimis in vacanta inca de sambata trecuta.

Claudia Ciardone

Iar Higuain a profitat din plin. Fotbalistul a fost zarit, imediat dupa meciul cu Columbia, facandu-si de cap cu doua blonde superbe.

Conform presei argentiniene, Higuain a reusit o „dubla”, trecandu-si in palmares doua dansatoare celebre: Claudia Ciardone si Florencia Tesouro.

Florencia Tesouro

Higuain a inchiriat intregul sector VIP al Porto Soho, celebru club de noapte din Buenos Aires, unde s-a iubit pentru cel putin doua ore cu Claudia si Florencia.

Mare amator de blonde, Higuain a fost cuplat, pana de curand, cu o alta blonda celebra a Argentinei, actrita Soledad Fandino.

Daniela Saurwald

La inceputul anului, argentinianul a dat-o pe brunete si s-a cuplat cu nemtoaica Daniela Saurwald. Acum doua luni se zvonea ca cei doi ar urma sa se logodeasca, dar, dupa escapada din Buenos Aires, Higuain are sanse minime sa fie iertat de frumoasa sa iubita.

author avatar
Cristi Ionita
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger