AcasăSPORTEliminam Romania si mergem in Brazilia!

Eliminam Romania si mergem in Brazilia!

Fernando Santos si capitanul Karagounis, oamenii de care se leaga toate sperantele grecilor

Selectionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat ca reprezentativa Romaniei este foarte buna, dar considera ca, dupa cele doua manse ale barajului, echipa sa va fi cea calificata la Cupa Mondiala din 2014.

Fernando Santos si capitanul Karagounis, oamenii de care se leaga toate sperantele grecilor

Portughezul Fernando Santos sustine ca si-a facut temele in ceea ce priveste jocul Romaniei, iar dupa o atenta analiza a tras concluzia: Grecia va trece fara probleme de play-off. „Am analizat cu mare atentie jocul Romaniei, am petrecut multe ore studiind adversarul, pentru a le spune jucatorilor mei tot ce trebuie sa stie la reunirea de luni (n.n. – astazi). Cand ii voi avea pe toti la dispozitie, le voi da instructiuni cu privire la ceea ce am aflat despre adversar. Suntem increzatori ca putem duce Grecia la Cupa Mondiala din Brazilia. Romanii au o formatie foarte buna, dar cred ca dupa cele doua manse noi ne vom califica. Ne concentram in primul rand pe jocul nostru. Trebuie sa aratam suflet, dar si minte limpede”, a spus Santos. Lusitanul a precizat ca abordeaza partida tur cu dorinta ca nationala Greciei sa inscrie si sa nu primeasca gol: „Vom intra pe teren la primul meci cu gandul sa inscriem si, foarte important, sa nu luam gol, sa nu uitam ca se joaca tur-retur. N-as putea spune ca un 1-0 n-ar fi un rezultat bun. In general, jucatorii nostri au o mare experienta, stiu cum sa castige primul joc fara sa luam gol, asta ne propunem, sa invingem fara gol primit. Cred ca stadionul va fi plin si va fi un ajutor considerabil pentru noi. Desi am auzit ca si fanii romani sunt fanatici, cred totusi ca fanii nostri ne vor ajuta mai mult”.

Romania va disputa cele doua meciuri cu Grecia la 15 noiembrie, ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, si la 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger