AcasăSPORTElevii lui Guardiola fac 22.000 de kilometri in 16 zile

Elevii lui Guardiola fac 22.000 de kilometri in 16 zile

FC Barcelona, campioana Europei la fotbal, va zbura 22.000 de kilometri inainte de startul noului sezon.

Catalanii se reunesc pe 18 iulie, pentru a incepe pregatirile pentru noul sezon, si au un calendar extrem de incarcat ce cuprinde vizite in Croatia, Germania si SUA.

Primul meci amical se va juca in Croatia. Pe 23 iulie este programata partida dintre Hajduk Split si FC Barcelona. Pentru acest meci, catalanii vor zbura, in total, 2.384,62 kilometri. Elevii lui Guardiola se vor intoarce in Spania pentru o pauza de trei zile si plecarea catre Germania.

Catalanii vor face peste o mie de kilometri pentru a participa, pe 26 si 27 iulie, la Cupa Audi de la Munchen. In prima zi, catalanii dau piept cu formatia braziliana Internacional Porto Alegre. Apoi, pe 27 iulie, vor evolua impotriva echipei gazda, Bayern Munchen, sau impotriva italienilor de la AC Milan.

De la Munchen, trupa lui Guardiola pleaca direct in SUA, cursa Munchen – Washington insemnand peste 6.800 de kilometri. Pe 31 iulie este programata, la Washington, reeditarea finalei UEFA Champions League dintre FC Barcelona si Manchester United.

Urmeaza escale la Miami, pentru meciul cu Chivas Guadalajara din 4 august, si la Dallas, pentru meciul cu Club America din 6 august, inainte ca elevii lui Guardiola sa se intoarca acasa. Nici nu ajung bine la Barcelona ca jucatorii catalani se vor pregati de o noua deplasare, de aceasta data prima deplasare oficiala din noul sezon. Barcelona va juca pe 14 august la Madrid, impotriva Realului, in prima mansa din Supercupa Spaniei.

In total, excluzand deplasarea de la Madrid, jucatorii formatiei FC Barcelona vor parcurge in zbor 21.852,37 kilometri in perioada 22 iulie – 7 august.

author avatar
Cristi Ionita
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger