AcasăSPORTEl poate fi noul patron al Rapidului! Ovidiu Ene are o avere...

El poate fi noul patron al Rapidului! Ovidiu Ene are o avere estimata la 60 de milioane de dolari

Ovidiu Ene, unul dintre cei mai cunoscuti afaceristi romani din SUA, a fost invitat sa preia clubul de fotbal Rapid Bucuresti.

Cunoscut drept un mare sustinator al giulestenilor, Ovidiu Ene, stabilit de circa 15 ani in SUA, este fondatorul clubului de fotbal Rapid Las Vegas, formatie care evolueaza in celebrul oras american, are doua meciuri pe saptamana, iar cu ocazia acestor partide se reunesc cei mai multi dintre romanii care locuiesc in Las Vegas.

Conform fanatik.ro, Ovidiu Ene a recunoscut ca a fost contactat de Adrian Zamfir, patronul formatiei Rapid Bucuresti, si a precizat ca vrea sa vada situatia exacta din actele echipei inainte de a stabili suma de bani cu care va ajuta gruparea din Giulesti.

Ovidiu Ene este doar unul dintre cei sapte milionari romani despre care impresarul Florin Manea spunea ca sunt dispusi sa asigure un buget anual de 4 milioane de euro la Rapid Bucuresti.

Ovidiu Ene a inceput sa faca afaceri in SUA cu aranjamente florale, iar apoi a trecut la imobiliare, sursa amintita precizand ca afaceristul are o avere estimata la circa 60 de milioane de dolari.

„Vreau sa vad actele, sa aflu adevarata situatie a clubului, sa vad cum ne organizam. Voi incerca sa ajut cum pot, nu putem lasa Rapidul sa moara” este anuntul datator de sperante facut de afaceristul Ovidiu Ene pentru toti fanii rapidisti.

sursa foto: fanatik.ro

author avatar
Cristi Ionita
2.334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger