AcasăSPORTEl il cere pe Bute

El il cere pe Bute

Andre Ward vrea sa se lupte cat mai repede cu Lucian Bute

Detinatorul centurii WBA la supermijlocie, americanul Andre Ward, a anuntat ca vrea sa-si masoare fortele cu romanul intr-un meci de milioane de dolari.

Andre Ward vrea sa se lupte cat mai repede cu Lucian Bute

Americanul in varsta de 27 de ani se pregateste pentru finala Super Six, in care il va intalni pe englezul Carl Froch, pe 29 octombrie, la Boardwalk Hall, Atlantic City. Desi are in fata un obstacol greu de trecut, Ward se gandeste la viitor, anuntand ca isi doreste o lupta pentru unificarea centurilor cu romanul Lucian Bute (31 de ani), campionul IBF. “Avem treaba cu Carl Froch mai intai. Dar dupa aceea, binenteles, Lucian Bute, este o lupta ce va urma in mod firesc”, a spus Ward. Ward are 24 de meciuri la profesionisti si tot atatea cistigate, 13 dintre acestea fiind prin KO, in timp ce campionul nostru are 29 de victorii, din tot atatea meciuri, 24 fiind prin KO.

Daca Andre Ward va castiga turneul Super Six, va detine doua centuri (WBC si WBA), astfel ca la o eventuala lupta cu Bute vor fi trei centuri in joc si bineinteles foarte multi bani de castigat. Presa americana anunta, totusi, ca Lucian se va lupta cu cel mai bun adversar de pana acum, care va fi ales dintre Glen Johnson (42 de ani) si Andre Direll (28 de ani). Jamaicanul este in varsta, dar a reusit sa-i faca fata cu succes lui Froch la inceputul anului, pierzand la decizie, in timp ce Direll este considerat testul suprem inaintea unui meci impotriva castigatorului Super Six.

author avatar
Sebastian Stan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger