AcasăSPORTEl este patronul Rapidului!

El este patronul Rapidului!

Adrian Zamfir si sotia Natalia, la un eveniment caritabil organizat intr-unul dintre cluburile sale

Personaj discret, fostul presedinte al Ligii Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati prefera sa evite interviurile si mai ales fotografiile de presa. „Nu voi aparea in paginile ziarelor, prefer sa-mi traiesc viata”, i-a anuntat, deja, Adrian Zamfir pe suporterii rapidisti.

Adrian Zamfir şi soţia Natalia, la un eveniment caritabil organizat într-unul dintre cluburile sale

Contrar obiceiului, exista si afaceristi interesati de Liga 1, dar nu si de publicitatea generata de aceasta competitie. Fotbalul il atrage pe Adrian Zamfir (40 de ani), insa doar pana la nivel de pasiune; dincolo, este o limita peste care nu se trece, dupa cum lasa sa se inteleaga partenerul lui Nicolae Cristescu. Totusi, „National” a facut-o, si a descoperit o lume cu ramificatii in sportul rege. Rapidistii din vestiar – si nu numai ei – se vor bucura sa afle ca patronul lor conduce unele dintre cele mai tari cluburi de noapte bucurestene, „Gossip” si „Vox Exquisite”.

Ultimele noutati muzicale, DJ de renume mondial, orga de lumini, fum, bauturi fine si, evident, multe, multe fete frumoase, intr-un astfel de decor se deruleaza viata tanarului miliardar Adrian Zamfir. „Am ajuns in aceasta afacere din intamplare, insa am fost entuziasmat de la bun inceput si imi place in continuare ce fac. In «Gossip» avem cel mai tare sunet din Romania, 35.000 de wati, pe care, evident, nu-l folosim la capacitate maxima. Muzica de club din Romania si cluburile noastre pot concura cu succes cu cele din Vest”, declara in urma cu cativa ani noul investitor giulestean intr-un interviu acordat „Capital”. Un rol important in aceasta afacere il joaca sotia Natalia (40 de ani), cea care administreaza si clubul „Gossip” din statiunea Mamaia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
925 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger