AcasăSPORTEl este pariul lui Mircea Lucescu pentru nationala Romaniei!

El este pariul lui Mircea Lucescu pentru nationala Romaniei!

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, sustine ca selectionerul Victor Piturca nu ar trebui sa se planga de lipsa de solutii pentru echipa nationala.

Chiar daca Piturca nu poate conta pentru dubla cu Ungaria si Olanda pe serviciile lui Ciprian Marica, Lucescu este de parere ca sunt multi atacanti romani care ar merita o sansa din partea lui Piturca.

Conform dolcesport.ro, unul dintre remarcatii lui Lucescu este Lucian Burdujan, care activeaza tot in campionatul Ucrainei, dar la Cernomoret Odessa.

„Eu i-as recomanda lui Piturca sa se uite si la Burdujan, care a crescut extraordinar de mult ca varf de atac. In conditiile in care Marica e in situatia in care e, Burdujan e o solutie buna”, a declarat Mircea Lucescu.

Cernomoret Odessa ocupa locul 5 in campionatul Ucrainei, in acest moment, cu sanse mari de a prinde un loc de Europa League, iar Lucian Burdujan este unul dintre principalii artizani ai echipei.

Fostul rapidist a fost implicat in aproape jumatate dintre golurile marcate de echipa sa in actualul sezon. Burdujan are cinci goluri si patru pase decisive reusite in campionat. De altfel, in cele 36 de meciuri jucate pentru Cernomoret, atacantul a reusit sapte goluri si 14 pase decisive.

author avatar
Cristi Ionita
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger