AcasăSPORTEl e Printul moldovenilor

El e Printul moldovenilor

Alexandru, un fundas mai mult monden

In vara anului trecut, cand Dinamo a infruntat Olimpia Balti in preliminariile Europa League, Alexandru Cheltuiala a fost acuzat ca a venit la Bucuresti doar ca sa vanda niste baxuri cu tigari.

Alexandru, un fundas mai mult monden

Are 28 de ani si trece drept cel mai monden fotbalist din Republica Moldova, un soi de „Printul Cristea” de peste Prut. A fost combinat cu cele mai frumoase femei din Moldova si traieste in prezent o ultramediatizata poveste de amor cu o artista tanara si superba.

Cu baxurile de tigari la Bucuresti

Sesiune foto pentru "pachetele"

In iulie 2010, Alexandru a venit la Bucuresti, impreuna cu fosta sa echipa, Olimpia Balti, pentru revansa cu FC Dinamo din preliminariile Europa League. A facut deplasarea de forma, el fiind suspendat. Presa romaneasca a scris atunci ca jucatorul si-a rezolvat, cu ocazia voiajului la Bucuresti, o serie de afaceri personale, recte a vandut niste baxuri cu tigari. Fotbalistul a negat, precizand ca el e un om serios.

Modelul Irina l-a parasit pentru Arbanas, care avea salariu mai mare

Cheltuiala paseste pe catwalk

A evoluat la cele mai bune cluburi de fotbal din Chisinau, iar din aceasta vara imbraca tricoul gruparii Zimbru Chisinau, unde Cheltuiala este coleg cu ex-pitesteanul Balasa. Impropriu spus „joaca”, fundasul – convocat si la nationala Moldovei de Gabi Balint – fiind mai tot timpul rezerva. Pana anul trecut, Cheltuiala a avut o relatie cu una dintre cele mai sexy femei din Moldova, modelul Irina Cojocaru. Circula o barfa potrivit careia bruneta l-ar fi parasit pentru jucatorul Arbanas, care avea salariu mai mare.

Actuala iubita, o cantareata de 18 ani

Evelina, actuala iubita a fotbalistului

Lui Cheltuiala ii plac femeile, dar si viceversa e valabila. A avut multe legaturi cu celebritati din Republica, insa acum s-a oprit la blonda Evelina Varlan – nume de scena „Eveline” – cea care, la doar 18 ani, este deja o cantareata apreciata pe celalalt mal al Prutului. Recent, Evelina a inregistrat o piesa in duet cu Arsenie Todiras – ex O Zone, dar iubita „Printului din Moldova” exceleaza si la capitolul frumusete, participand la trei concursuri de profil, inclusiv la „Miss Moldova”.

„Sunt un barbat caruia ii place sa fie dorit de femei”

Domnisoara Virlan nu se dezbraca de tot

De altfel, chestiunea cu modelingul a reprezentat – scrie presa moldoveana – punctul de legatura dintre Evelina Virlan si fotbalistul Sandu Cheltuiala, si el un client al revistelor si al evenimentelor de profil. „Imi place sa arat bine, si le place si celor din jur sa ma priveasca. La fotbal, ca si in modeling, ti se acorda aceeasi atentie. In moda, insa, sentimentele sunt numai pozitive. Pe teren esti apreciat ca jucator, pe podium te apreciaza ca barbat. Ador momentul, pentru asta si practic modelingul. Sint un perfectionist si un barbat caruia ii place sa fie dorit de femei”, spune Cheltuiala.

Are doua facultati

Absolvent al Universitatii de Stat, Facultatea de Drept International, Alexandru este pe cale sa termine si Facultatea de Economie. In timpul liber, Cheltuiala participa la prezentari de moda, sesiuni foto, dar merge si la sala de forta. „Imi place sa arat bine. Nu mai suntem in epoca de piatra, cand singura menire a barbatilor era dobandirea hranei, astazi si aspectul fizic joaca un rol important”, sustine fotbalistul de la Zimbru.

Evelina, „dezgolita frumos”

Irina Cojocaru, fosta prietena a jucatorului Cheltuiala

Daca Alexandru n-ar refuza un pictorial in lenjerie intima, Evelina, iubita lui, este putin mai inhibata. „Sa pozez in Playboy?! Nici vorba! Vreau sa raman o enigma pentru toti! Sunt o fata cuminte si nu cred ca voi poza nud vreodata. Dezgolita frumos, poate ca da!”, afirma Evelina. Precum Bianca Dragusanu, pe care Alexandru Cheltuiala sustine ca o divinizeaza, iubita jucatorului este suficient de transanta in privinta infidelitatii: „Nu iert si nu accept tradarea, mai ales atunci cand in inima mea infloreste dragostea!”.

author avatar
Sebastian Stan
4.108 afisari

2 COMENTARII

  1. super baiatul!nu cred in birfa cu tzigarile shi actuala iubita e mult mai frumoasa ca cea precedenta precedenta.

  2. a acumulat experientza shi acuma shi-a luat un ingerash de 18 ani…bravo! evelina e chiar foarte frumoasa. am citit despre ea,a facut multe lucruri frumoase la virsta ei.sper sa o merite alexandru(printul).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger