AcasăSPORTEl e omul care a blocat transferul lui Maxim la Steaua!

El e omul care a blocat transferul lui Maxim la Steaua!

Zilele trecute, patronul Stelei a anuntat achizitia lui Alexandru Maxim de la Pandurii Tg.Jiu, dar fotbalistul spune ca, momentan, nu este interesat sa joace sub comanda lui Laurentiu Reghecampf.

Impresarul Marinescu se contreaza inca o data cu patronul Stelei

Cel mai dorit jucator din Liga 1, „pandurul” Alexandru Maxim a spus pas Stelei, chiar daca Gigi Becali anuntase ca transferul e ca si facut, el intelegandu-se deja cu presedintele Marin Condescu.

Maxim a marcat un gol superb in partida cu Andorra

Ulterior, finantatorul Stelei a fost trimis sa discute cu impresarul jucatorului, nimeni altul decat Lucian Marinescu, fost fotbalist al Rapidului in perioada mandatului lui Mircea Lucescu.

Becali, impiedicat sa transfere cel mai dorit jucator din Liga 1

Ajuns la 40 de ani agent de jucatori, Marinescu nu se afla in cea mai buna relatie cu finantatorul Stelei, tot scandalul plecand de la blocarea sosirii in Ghencea a brazilianului Wesley. „Alex va fi pastrat pana la vara de Pandurii, pentru ca el vrea sa ramana in vederile selectionerului. Exista un mare interes pentru Maxim, atat din Germania, cat si din Italia sau Spania, dar singura oferta concreta a venit de la Steaua. Insa, singurul care va decide unde pleaca va fi Alex!”, a declarat Lucian Marinescu. Anul trecut, Gigi Becali s-a enervat dupa ce a negociat cu impresarul lui Wesley: „Ma invata pe mine Marinescu ce e fotbalul modern?! Mi-a spus ca acum clubul negociaza prin intermediul impresarului. Dar ce e impresarul, il tine pe jucator inchis intr-un beci si ii da apa?”.

La fel a erupt patronul Stelei si dupa ce Maxim a spus nu Stelei: „Maxim e un copil pe care il distruge impresarul. Ne invata pe noi Lucian Marinescu cum sa transferam, ce sa spunem in presa? De unde sa aiba el oferte, din Australia, din Noua Zeelanda?”. Gigi Becali l-a atacat si pe jucator, despre care a spus ca nu are o viata profesionista, ca nu este peste Tanase sau Chipciu si ca va ajunge „sa care cafele prin Spania”.

author avatar
Sebastian Stan
1.442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger