AcasăSPORTEl da primii bani la Rapid pe 2013!

El da primii bani la Rapid pe 2013!

Gruia Stoica devine sponsor la Rapid

Asa cum ziarul „National a scris, omul de afaceri Gruia Stoica s-a lasat convins de apropiati sa premieze efortul depus de fotbalistii lui Marian Rada in partida cu Steaua, terminata la egalitate, duminica seara, 1-1 pe stadionul „Giulesti”.

Gruia Stoica devine sponsor la Rapid

Chiar daca George Copos se ascunde, dand de inteles ca Rapidul nu mai este de vanzare, miliardarul Gruia Stoica incepe sa devina un personaj tot mai activ in viata clubului. Impresionat de povestea jucatorilor, care au tinut piept viitoarei campioane Steaua, desi sunt batjocoriti de conducerea clubului, magnatul „Grampet Group” a luat decizia sa-i premieze pe fotbalisti. Astazi, la sediul holdingului pe care-l conduce, Stoica ii asteapta pe Daniel Pancu si colegii sai. „La acest moment, nu ma pot implica financiar mai mult. Voi da, atat cat pot si eu, o prima pentru spectacolul oferit de jucatori in partida cu Steaua, insa nu voi plati si salariile restante ale clubului”, a precizat, ieri, Gruia Stoica. In alta ordine de idei, Gigi Becali s-a aratat extrem de retinut in a vorbi despre posibilul sau viitor rival din Liga 1: „Nu-l cunosc pe domnul Gruia Stoica si nu stiu cat de bine se pricepe la fotbal. Nu stiu nici cat risca el sa investeasca. La fotbal, daca nu bagi bani, nu ai ce sa faci! Apoi, intervine stiinta. Cate greseli am facut eu ca sa ajung aici? Deci, are nevoie si de noroc! Daca indeplineste conditiile, s-ar putea bate la titlu in 2-3 ani. In Europa, e mai greu! Rapidistii viseaza la Liga Campionilor, dar n-au cum sa ajunga, nu ar fi capi de serie la tragerea la sorti”.

George Copos nu este cu gandul la jucatori

Copos are grija „capitalului autohton”

In timp ce jucatorii Rapidului sunt demni de mila intregii Ligi 1, patronul George Copos duce grija capitalului autohton! Ieri, pe blogul personal, creditorul din Giulesti a anuntat infiintarea Asociatiei Investitorilor Romani, organizatie neguvernamentala care isi propune „trecerea proiectului de lege a holdingurilor, precum si alte acte normative care pot pune in miscare economia romana”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger