AcasăSPORTEl Clasico de un miliard de euro

El Clasico de un miliard de euro

Iniesta este „creierul” din jocul Barcelonei

Cele mai titrate cluburi din campionatul Spaniei pregatesc un „El Clasico” de neuitat in acest sezon. Real Madrid si FC Barcelona vor propune la start doua echipe evaluate impreuna la un miliard de euro!

Iniesta este „creierul” din jocul Barcelonei

Liga Profesionista de Fotbal din Spania a tras la sorti tintarul pentru noul sezon, iar microbistii si presa fac deja calcule legate de primul „El Clasico”, programat pe 25 octombrie. Cu Toni Kroos, James Rodriguez si Luka Modrici la mijloc si Ronaldo, Bale si Benzema in ofensiva, Real Madrid propune una dintre cele mai fanteziste trupe din istoria clubului, la fel cum Barcelona pare a avea poate cel mai tare atac, format din trioul Messi – Suarez – Neymar.
Publicatia „As” a calculat valoarea de piata a celor doua linii de start. Astfel, la ora „El Clasico”, pe teren ar putea intra fotbalisti de un miliard de euro, record absolut pentru o asemenea partida! „11-le” de start al Realului este evaluat la 506 milioane euro si arata astfel, in viziunea jurnalistilor spanioli: Casillas (8 mil.) – Carvajal (18), Varane (25), Ramos (45), Marcelo (25) – Modrici (55), Kroos (45), James Rodriguez (60) – Bale (80), Benzema (45), C.Ronaldo (100). De partea cealalta, cu un „11” de numai 469 milioane euro, Barcelona ar jua in formula Ter Stegen (20 mil.) – Dani Alves (12), Pique (35), Mathieu (12), Alba (25) – Rakitici (30), Busquets (40), Iniesta (45) – Messi (120), Suarez (60), Neymar (70).

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger