AcasăSPORTEL ANTRENEAZA PORTUGALIA!

EL ANTRENEAZA PORTUGALIA!

Jose Mourinho

Antrenorul lui Real Madrid le ofera sfaturi jucatorilor portughezi, in special fiind vizati cei pe care-i pregateste la gruparea „blanco”.

Jose Mourinho

Intr-un interviu acordat postului national de teleziviune „RTP 1”, fundasul Pepe recunoaste, voalat, ca nu Paulo Bento este selectionerul Portugaliei. Jucatorul lui Real Madrid afirma ca „The Special One” nu poate sta departe de echipa nationala. „Da, este adevarat ca vorbesc cu Jose Mourinho, o fac prin SMS-uri! Mi-a spus ca putem obtine trofeul, iar personal mi-a transmis sa fiu atent la disciplina, sa nu fac faulturi inutile si sa risc cartonase galbene sau, mai rau, eliminari.

INDICATIE. Pepe trebuie sa fie atent la faulturi, este sfatul dat de Mourinho

Mi-a mai spus ca trebuie cu totii sa fim calmi si sa ne organizam excelent in teren. Mourinho chiar crede ca putem castiga Euro 2012″, a declarat Pepe. Dupa meciul cu Germania, primul din faza grupelor, pierdut de lusitani cu 0-1, presa portugheza a scris ca Jose Mourinho le-a promis jucatorilor ca se va implica personal pentru ca echipa nationala sa se califice in sferturi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger