AcasăSPORTEkeng avea probleme cu inima

Ekeng avea probleme cu inima

Inima lui Ekeng a incetat sa mai bata in minutul 70 al meciului Dinamo-Viitorul

Specialistii de la Institutul National de Medicina Legala au descoperit ca fostul jucator dinamovist Patrick Ekeng, decedat pe teren acum sase zile, suferea de grave probleme cardiace!

Inima lui Ekeng a incetat sa mai bata in minutul 70 al meciului Dinamo-Viitorul

Rezultatele INML dupa disectia facuta pe inima camerunezului arata ca organul lui Ekeng suferea de mai multe afectiuni patologice. Cu toate acestea, mai multe informatii vor fi obtinute abia peste doua saptamani, cand vin rezultatele toxicologie.

In documentul semnat de medicii de la INML, inimii lui Patrick Ekeng i se face urmatoarea descriere: „Cardiomegalie (greutate cord – 570 de grame, dimensiuni – 14/11,5/7 cm) determinata predominant de hipertrofia ventricului stang si a septului interventricular (grosime maxima 2,4 cm)”. Mai mult, legistii au descoperit ca inima fotbalistului a prezentat si anomalii precum „bridge-ing intins la artera coronara stanga si la nivelul arterei coronarei drepte, dar si hipoplazia ramului circumflex al coroanei stangi”.

In alta ordine de idei, sotia camerunezului a mers, ieri la pranz, la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiata si pentru a prezenta documente oamenilor legii care se ocupa de dosarul penal referitor la moartea sotului sau.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger