AcasăSPORTEindhoven a stins lumina pe National Arena

Eindhoven a stins lumina pe National Arena

Rapid Bucuresti a suferit prima infrangere in Europa League, giulestenii cedand, cu 1-3, in meciul cu PSV Eindhoven de pe teren propriu, din etapa a doua a grupelor.

Trupa lui Razvan Lucescu a inceput bine meciul si a ratat o ocazie importanta, prin Pancu, dar olandezii au pus stapanire pe joc.

Contrar cursului jocului, Rapid a deschis scorul in minutul 29. Alexa a marcat cu o reluare cu capul din cativa metri, inchizatorul giulestenilor fiind primul fotbalist roman care marcheaza pe National Arena.

Minunea a durat doar 15 minute. Inainte de pauza, Strootman a centrat inalt in careul Rapidului si Bouma, pierdut din vedere de Rui Duarte, a egalat cu o reluare din cativa metri.

Razvan Lucescu l-a aruncat in lupta, in partea a doua, pe Filipe Teixeira, iar Rapid a parut ca se poate bate de la egal la egal cu puternica formatie olandeza, dar mingea a ramas mai mult in jumatatea noastra de teren.

Defensiva giulestenilor, cu un Marcos Antonio imperial, a rezistat eroic pana spre final, dar tocmai brazilianul a dat tonul caderii rapidiste.

Toivonen a facut 2-1 in minutul 89, cu o reluare cu capul la vinclu si dupa o faza in care Marcos Antonio a pierdut clar duelul aerian.

Matavz a pus bomboana pe coliva Rapidului in prelungiri, atacantul olandezilor facand 3-1 cu o reluare din apropiere, dupa cateva greseli in lant comise de apararea lui Razvan Lucescu.

In ciuda acestui esec, rapidistii raman in lupta pentru calificarea in primavara europeana, dar Razvan Lucescu mai are mult de lucru pentru a aduce echipa la nivelul dorit.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger