AcasăSPORTEgal in derby-ul Steaua-Dinamo. Jucatorii alb-rosii raman lideri

Egal in derby-ul Steaua-Dinamo. Jucatorii alb-rosii raman lideri

La capatul unui meci pe care dinamovistii l-au incheiat in 10 oameni, dupa eliminarea lui Steliano Filip, tabela de marcaj de pe Arena Nationala a aratat egalitate: 1-1.

A fost al cincilea derby Steaua-Dinamo incheiat la egalitate, in conditiile in care, inaintea infruntarii Andone declara ca nu se gandeste sa plece de pe teren cu un singur punct, tintind catre toate cele trei puse la bataie. Doar ca stelistii au avut o evolutie buna, infruntarea de pe teren incheindu-se 1-1.

Ambele goluri au fost inscrise in prima jumatate a meciului, dinamovistii fiind cei care, in minutul 11 au deschis scorul, prin Rotariu. Egalarea a venit sase minute mai tarziu, din piciorul lui De Amorim, aflat la primul sau meci sub culorile ros-albastre. Desi au mai fost ocazii in ambele tabere, tabela a ramas neschimbata pana la finele celor 90 de minute de joc si a celor de prelungiri.

Va spuneam si ca Dinamo a incheiat meciul disputat in etapa a cincea a Ligii I cu doar 10 jucatori pe teren, dupa ce in minutul 87 arbitrul Radu Petrescu l-a trimis la vestiare pe Filip, caruia i-a acordat direct un rosu, dupa un fault dur la Adrian Popa.

La finele infruntarii, Dinamo avea 11 puncte in clasament, fiind liderul Ligii I, in timp ce Steaua e pe locul secund, avand, insa, un meci in minus.

sursa foto: Facebook/FC Steaua Bucuresti

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger