AcasăSPORTEdwin Rodriguez sau Kelly Pavlik pentru Bute

Edwin Rodriguez sau Kelly Pavlik pentru Bute

Lucian Bute s-a resemnat cu gandul ca nu-l va mai infrunta pe britanicul Carl Froch in primavara lui 2013 si asteapta sa afle in circa doua saptamani numele viitorului sau adversar.

Bute si Froch au semnat un acord prin care britanicul trebuie sa-i acorde revansa lui Lucian, dupa ce l-a deposedat de centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, in mai anul acesta.

Totusi, negocierile pentru ca intalnirea sa aiba loc in luna martie a anului viitor s-au impotmolit, iar Froch este tot mai aproape sa bata palma pentru un nou meci cu danezul Mikkel Kessler.

Aflat in vacanta in Romania, Bute a recunoscut ca meciul cu Froch pentru luna martie nu mai este de actualitate, dar boxerul roman precizeaza ca „returul cu Froch va avea loc. Chit ca va fi in toamna lui 2013 sau intr-o alta perioada, eu vreau sa ma bat din nou cu Froch pentru ca stiu ca am tot ce imi trebuie pentru a-l rapune pe britanic”.

In aceste conditii, Bute isi afla viitorul adversar in circa doua saptamani, iar acesta urmeaza a fi ales intre dominicanul Edwin Rodriguez si americanul Kelly Pavlik.

Primul este neinvins in 22 de meciuri, dar cei mai cunoscuti adversari ai sai de pana acum au fost Donovan George si Will Rosinsky. In schimb, Kelly Pavlik are deja doua infrangeri la activ si ar fi trebuit sa se bata la inceputul lui 2013 cu Andre Ward, dar respectiva intalnire este pusa sub semnul intrebarii dupa ce dublul campion mondial s-a accidentat la umar in timpul unui sparring.

Interesant este ca Pavlik a mai fost propus pentru un meci cu Bute si in urma cu un an sau doi, insa americanul a refuzat de fiecare data pe motiv ca reteta financiara oferita de Interbox, clubul de care apartine Lucian, este prea „subtire”.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger