AcasăSPORTEdi Irimia muta SuperKombat departe de Romania

Edi Irimia muta SuperKombat departe de Romania

Eduard Irimia

Gala SuperKombat Final Elimination de sambata seara, de la Craiova, a fost una de cosmar pentru organizatori, corzile ringului instalat in noua Sala Polivalenta creandu-le mari probleme luptatorilor.

Eduard Irimia

Evenimentul din Banie, transmis in direct in peste 75 de tari, a cuprins noua meciuri, iar la fiecare dintre acestea a existat cel putin un moment in care luptatorii au fost aproape de a cadea peste corzile buclucase.

Zhuravlev, Adegbuyi, Ciobanu si Londt, finalistii SuperKombat

Acest lucru chiar s-a intamplat la super-fight-ul castigat de Ionut Iftimoaie in fata americanului James „The Beast” Wilson. Cei doi au aterizat pe masa oficialilor, din fericire fara a se accidenta.

Iftimoaie si Wilson au cazut peste corzile ringului

De altfel, gala de la Craiova a fost considerata una horror. Super-starul Alexey Ignasov si-a fracturat un deget de la picior cu doua zile inainte de eveniment si nu a mai putut urca in ring impotriva lui Benny Adegbuyi, englezul Daniel Sam a suferit si el o accidentare urata la ochi, iar ucraineanul Dimitry Bezus a fost descalificat pentru o lovitura cu cotul.

Morosanu l-a batut clar pe americanul Williams

In aceste conditii, promotorul Edi Irimia ia tot mai mult in calcul posibilitatea de a muta gala SuperKombat Final Tournament din 22 decembrie in strainatate. Desi initial se vehiculase varianta conform careia piramida finala a circuitului va avea loc la Bucuresti, exista posibilitatea ca cei patru sportivi calificati, romanii Sebastian Ciobanu si Benny Adegbuyi, ucraineanul Pavel Zhuravlev si surinamezul Ismael Londt sa-si masoare fortele intr-o locatie exotica precum Abu Dhabi. Marele premiu pus la bataie este o limuzina ultimul racnet.

author avatar
Cristi Ionita
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger