AcasăSPORTEdi Iordanescu sare la gatul lui MM Stoica: Afara cu parvenitul!

Edi Iordanescu sare la gatul lui MM Stoica: Afara cu parvenitul!

Al doilea esec consecutiv al „ros-albastrilor”, dupa macelul cu VfB Stuttgart, a dereglat inclusiv armonia de pe banca tehnica a „invincibililor Ligii 1, Reghe si MM exprimand primele pareri divergente dupa infrangerea de la Brasov. Managerului general nu i-a ajuns „ghionturile” cu antrenorul, el intrand intr-un conflict verbal cu rivalii din campionat.

Iordanescu jr., pe vremea cand facea parte din staff-ul ros-albastrilor

Euforia echipei lui Laurentiu Reghecampf a inceput sa paleasca dupa al doilea esec din campionat. Singurii jucatori din Liga 1 care beneficiau de efectele magice ale sucului izotonic uitasera de infrangerea de la Vaslui, de pe 27 august (scor 1-3) si se incununasera campioni inainte de prima zapada. Croseul primit luni seara, la trei luni distanta, de la niste fotbalisti neplatiti de patru luni, care veneau dupa patru infrangeri consecutive, i-a trezit brusc din vis. FC Brasov a administrat Stelei un 3-1 greu de suportat, iar la finalul partidei, intre antrenorul bucurestenilor si supermanagerul liderului au aparut primele neconcordante de opinii. „Se vede ca jucatorii sunt obositi”, a punctat Reghecampf la conferinta de presa. In acelasi timp, MM Stoica avea explicatia lui pentru esecul de sub Tampa: „Nu se pune problema sa fi fost obositi, deoarece am avut posesie de peste 60% in aceasta partida”. Managerul avea sa o dreaga cumva ieri, cand a precizat ca exist o oboseala in tabara Stelei, dar mai degraba una de ordin mental, ca „nu e usor sa joci pana acum 26 de meciuri in doua competitii solicitante”.

„MM are calitati teribile de animatoare”

MM Stoica, dupa dezastrul cu VfB

La finalul partidei de la Brasov, dupa cateva zile in care a tot suportat valul de critici si de mistouri din partea lumii, Mihai Stoica a rabufnit. Oficialul Stelei a inceput sa-i certe pe toti cei care si-au permis sa-si expuna punctele de vedere – mai mult sau mai putin rautacioase, mai mult sau mai putin avizate – referitoare la dezastrul cu Stuttgart. MM i-a porcait pe rapidistul Marian Rada („Betty cea Urita de la Rapid, cu pungi de MegaImage sub ochi”), pe dinamovistul Ionut Negoita („Negoita cel neterminat, fratele lu’ fra’su”) si pe Edi Iordanescu, fiul fostei glorii din Ghencea, „un etern secund, care pana la 34 de ani n-a realizat nimic”.

Ieri, fiul cel mare al lui „Tata Puiu” i-a dat o replica dura managerului: „Acest parvenit al fotbalului romanesc continua sa-si dea cu parerea despre toti si toate, incearca sa compenseze lipsa unor calitati reale in domeniul in care activeaza. Eu sunt la inceput de cariera, nu stiu daca voi reusi in aceasta meserie, dar tot ce voi realiza va fi pe munca mea si nu voi profita de munca altor oameni, asa cum a facut el. Trebuie sa recunosc ca e priceput in a-si aloca merite si are calitati teribile de animatoare, pentru ca asta e tot ceea ce face in timpul si la finalul jocurilor. Daca vrea sa-si pastreze postul, trebuie sa faca ceva mai mult decat sa pupe antrenorii la goluri. Nu ma voi putea dezice niciodata de Steaua, care va fi mereu in sufletul meu, dar acum chiar ma bucur cu retinere pentru realizarile ei, din cauza acestui personaj care murdareste. Somn usor, Stoica Mihai”, a fost raspunsul lui Edi Iordanescu.

Nicolae a anuntat prima de 3.000 de euro la pauza

Patronul "stegarilor" dezgheata salariiile

Inaintea jocului cu Steaua, brasovenii erau cu salariile inghetate. La pauza meciului, patronul Ioan Nicolae a venit in vestiar sa le comunice faptul ca vor incasa cate 3.000 de euro de caciula daca vor invinge, scorul dupa primele 45 de minute fiind egal, 1-1. “Ne-a promis ca ne da acesti bani, plus doua rate din contract”, se bucura la finalul partidei Mugurel Buga, veteranul gruparii de sub Tampa. „Stegarii” au batut Steaua cu 3-1 dupa o serie de patru infrangeri consecutive, esecuri cu Pandurii, CFR Cluj si Petrolul (unul in cupa si altul campionat).

Mai e mult pana la anu: ce program are Steaua pana de Sarbatori

Stelistii vor mai juca inca patru meciuri oficiale in acest an

Pana la finalul anului, Steaua mai are de disputat patru partide extrem de importante. In Liga 1 vor intalni Concordia, Astra Giurgiu si „U”Cluj, iar in Europa League vor avea de jucat meciul decisiv cu FC Copenhaga. Oficialii Stelei se tem de o cadere a echipei. “Pentru noi, poate ca era mai bine sa se termine acum turul. Chiar nu stiu de ce se joaca inca trei etape, poate e la vara un turneu final si-mi scapa mie”, a declarat Mihai Stoica.

author avatar
Sebastian Stan
1.148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger