AcasăSPORTEdi Iordanescu da de pamant cu Viorel Hizo

Edi Iordanescu da de pamant cu Viorel Hizo

TAIOS Edi Iordanescu a aparat onoarea stelistilor la inceput de an

Secundul Stelei a luat pozitie fata de declaratiile tehnicianului de la FC Vaslui, pentru care echipa ca AEK Larnaca sau Maccabi Haifa sunt formatii pe care moldovenii le bat in cantonamentele de pregatire.

TAIOS Edi Iordanescu a aparat onoarea stelistilor la inceput de an

Viorel Hizo a tinut ca la sfarsitul anului sa faca o caracterizare adversarilor Stelei din grupele Europa League. “Noi am pierdut doua meciuri intr-o grupa cu Lazio, Sporting si Zurich si am fost eliminate. Steaua a pierdut tot doua, cu Schalke si Maccabi si merge mai departe. Steaua e ridicata in slavi, desi, cinstit va spun, cu Maccabi sau Larnaca, noi jucam de obicei in stagiile de pregatire si ma enervez daca nu le dam de la trei, patru goluri in sus”, a declarat antrenorul moldovenilor.

In replica, Edi Iordanescu, secundul ros-albastrilor, a tinut sa ii raspunda lui Hizo pe contulsau de Facebook. „Asa este, are dreptate! Si eu m-as enerva sa ma bata o echipa din Elvetia, fara drept de apel, care nu mai avea niciun obiectiv la ora jocului. Cand incepi anul uitandu-te cu invidie in gradina altuia, risti sa il inchei in acelasi fel”, a opinat Iordanescu.  Baiatul cel mare a lui Anghel Iordanescu si-a incheiat mesajul cu o noua sageata spre cel mai batran antrenor din Liga 1: “Speram in viitor sa reusim si noi 3-4 goluri cu AEK si Maccabi in stagiile de pregatire. Momentan am reusit doar sa le eliminam din Europa League”.

author avatar
Sebastian Stan
452 afisari

1 COMENTARIU

  1. bai hahalerelor dar are dreptate mosneagul,ce mare rahat a fscut steaua ca a batut o echipa din cipru si una de jidani(care le dadu-se odata 5 boabe)? asa ca ciocu mic mai cascheta mica care esti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger