AcasăSPORTEchipajul feminin de dublu rame a ratat calificarea direct in finala

Echipajul feminin de dublu rame a ratat calificarea direct in finala

(foto: emaramures.ro)

Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a ratat accederea direct in finala, urmand sa lupte in recalificari, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra.

(foto: emaramures.ro)

Echipajul format din Viorica Susanu si Georgeta Andrunache, ce reprezinta Romania la intrecerea de dublu rame, nu a reusit, sambata, sa se califice direct in finala Jocurilor Olimpice de la Londra, urmand sa participe la recalificari.

Acestea au pornit de pe culoarul 1, seria 1, avand drept contracandidate echipaje din SUA, Argentina, Germania si Marea Britanie.

Desi au luptat pentru primele doua locuri, singurele care reprezentau accederea direct in finala, cele doua au incheiat pe locul trei, cu timpul de 7:05.39 minute, in urma echipajului din SUA, ce a terminat cu timpul de 6:59.29 minute, si reprezentantele Marii Britanii, care s-au impus cu 6:57.29 minute.

Astfel, echipajul feminin de dublu rame al Romaniei, urmeaza sa participe la recalificarile care vor avea loc pe data de 30 iulie, urmand ca finala probei sa se desfasoare pe 1 august.

author avatar
Ionut Zgimbau
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger