AcasăSPORTEchipa nationala a plecat spre Atena: Cu Tatarusanu in linia intai

Echipa nationala a plecat spre Atena: Cu Tatarusanu in linia intai

Tatarusanu are sanse mari sa apere si la Atena

Starea sanatatii lui Ciprian Tatarusanu s-a imbunatatit, astfel ca jucatorul Stelei s-a putut antrena, ieri, alaturi de intre lotul. Aseara, portarul titular al „nationalei” a fost luat de Victor Piturca in deplasarea din Grecia, pentru meciul de maine.

Tatarusanu are sanse mari sa apere si la Atena

In aceste conditii, selectionerul a decis ca al patrulea portar din lot, Silviu Lung jr., sa nu mai faca deplasarea la Atena, tehnicianul avandu-i la dispozitie pe Ciprian Tatarusanu, Bogdan Lobont si Costel Pantilimon. Daca durerile vor disparea definitiv, stelistul are maine seara (ora 21.45) asigurat postul de titular in partida de pe „Giorgios Karaiskakis”, din Pireu. In alta ordine de idei, desi este cel mai bine vazut fotbalist roman al momentului, „neamtul” Alexandru Maxim nu are loc in primul „11” gandi de Victor Piturca. Preferatul selectionerului in flancul stang este Bogdan Stancu, favorit si inaintea stelistului Cristi Tanase.

„Eu l-am vazut pe Maxim in doua meciuri, cu Dortmund si cu Nurnberg, cand a fost cel mai bun de pe teren. Ce decizii lua in criza de timp si spatiu, cu adversari foarte puternici, pfuuu, excelent! Dar, se pare ca nu se incadreaza in conceptul tactic al selectionerului Piturca. Pentru mine, Alex e cel mai bun in momentul asta, e cel mai consistent, ca exprimare, ca tot! Si l-am urmarit special, atentie!”, sustine Ilie Dumitrescu.

Chiriches intra la Bucuresti

Chiriches va juca in retur cu masca pe fata

Accidentarea lui Vlad Chiriches nu este atat de grava pe cat s-a crezut initial. Fostul impresar Ioan Becali da asigurari ca jucatorul lui Tottenham va fi pe gazon marti, la Bucuresti, in returul cu Grecia: „Am vorbit cu Franco Baldini, de la Tottenham, si mi-a zis ca accidentarea nu e atat de grava pe cat se anticipa. Chiriches ar putea fi apt pentru meciul retur, nu are fractura de piramida nazala”. Fostul stelist ar fi putut evolua si la Atena, maine seara, insa inca n-a intrat in posesia mastii de protectie, pe care o primeste cel tarziu sambata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger