AcasăSPORTEchipa lui Razvan Lucescu te premiaza cu un iPad!

Echipa lui Razvan Lucescu te premiaza cu un iPad!

Razvan Lucescu se pregateste de ultimul meci inainte de Sarbatori

Cei care apreciaza munca lui Razvan Lucescu si urmaresc meciurile din Qatar se pot alege cu un cadou din partea gruparii El Jaish, clubul organizand un concurs, pe Twitter, cu ocazia ultimului meci din acest an, confruntarea cu Al Rayyan.

Razvan Lucescu se pregateste de ultimul meci inainte de Sarbatori

El Jaish din Qatar a demarat un superconcurs pe pagina de Twitter a clubului (twitter.com/EljaishSC), cu ocazia partidei cu Al Rayyan, programata sambata, de la ora 17.30 (16.30 ora Romaniei). Este ultimul meci din acest an pentru formatia antrenata de Razvan Lucescu, duelul contand pentru etapa 11 din „Stars League”.

Cel care va ghici numele fotbalistului care va inscrie primul gol al formatiei El Jaish va fi desemnat castigator si va primi un iPad de ultima generatie. Conditiile de participare nu scot din calcul microbistii romani, participantii fiind obligati, insa, sa se inscrie in fanclubul El Jaish de pe Twitter, sa bifeze o singura data, un singur jucator, si asta cu maximum o jumatate de ora inaintea startului partidei. El Jaish ocupa locul 4 in prima liga qatareza, cu o zestre de 16 puncte, asta in vreme ce Al Rayyan se afla pe 3, la patru puncte distanta.

author avatar
Sebastian Stan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger