AcasăSPORTEchipa lui Razvan Lucescu se antreneaza cu soldatii Armatei Qatareze

Echipa lui Razvan Lucescu se antreneaza cu soldatii Armatei Qatareze

Faza din meciul de pregatire cu soldatii qatarezi

In lipsa altor sparring-partneri disponibili, formatia pregatita de ex-antrenorul Rapidului a apelat la militarii din armata qatareza pentru perfectarea unui „amical”.

Faza din meciul de pregatire cu soldatii qatarezi

Al Jaish, trupa pregatita de Lucescu jr. a repurtat o victorie categorica in confruntarea cu soldatii qatarezi, scor 7-1, goluri marcate de Ismail Mahmoud, Adriano (dubla) si Wagner Ribeiro (dubla).

Lucescu jr. are un salariu de 1,2 milioane de euro pe an la Al Jaish

Partida s-a disputat in weekend, pe stadionul „Aspire”, fiind ultimul joc de verificare inaintea debutului din noul sezon de campionat.

In prima etapa, Al Jaish va intalni pe Umm Salal. „Formatia va arata un cu totul alt nivel o data cu intoarcerea la lot a internationalilor. Pana atunci, ne-am pregatit cu ce-am avut la dispozitie, dar eu zic ca am facut-o foarte bine. In cantonamentele din Austria si Elvetia am beneficiat de conditii excelente, iar baietii si-au putut masura fortele cu adversari extrem de puternici, lucru excelent in vederea startului de campionat”, a declarat Razvan Lucescu, al carui obiectiv asumat este castigarea titlului in Qatar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger