AcasăSPORTEchipa lui Hagi risca sa nu mai inceapa campionatul

Echipa lui Hagi risca sa nu mai inceapa campionatul

Hagi trebuie asteapta decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului

Daca nu-si va primi drepturile financiare restante, fotbalistul Vasilica Cristocea poate paraliza debutul Viitorului Constanta in Liga 1. O alta nou-promovata, CSMS Iasi, nu are staff tehnic inainte cu 10 zile de startul sezonului.

Hagi trebuie asteapta decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului

In urma cu o luna, contractul lui Vasilica Cristocea cu Viitorul Constanta a fost reziliat, jucatorul acuzand o grava incalcarea a regulametului.

Vasilica Cristocea vrea ceea ce i se cuvine

Harsoveanul sustine ca mai trebuie sa incaseze 150.000 de euro din partea clubului patronat de Gheorghe Hagi, respectiv banii pe doi ani de contract. Comisiile avizate i-au transmis lui Hagi ca trebuie sa-i plateasca jucatorului datoria de 150.000 de euro, in caz contrar gruparea dobrogeana urmand sa nu fie programata in campionat. Pana la startul stagiunii 2012-2013 mai sunt 10 zile, iar Comisia pentru Statutul Jucatorului va lua o decizie in scurt timp.

Dificultati si la CSMS Iasi

O alta nou-promovata, CSMS Iasi, se confrunta  si ea cu probleme majore. Echipa moldoveana a fost in cantonamentul din Austria fara preparator fizic, iar de ieri a ramas si fara medic. Contractul antrenorului principal, Ionut Popa, a expirat, iar conducerea din Copou nu a venit cu nicio propunere de prelungire. In aceeasi situatie se afla si secunzii lui Popa. Atat Viitorul Constanta, cat si CSMS Iasi au promovat in Liga 1 dupa ce au castigat Serie I din esalonul secund.

author avatar
Sebastian Stan
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger