AcasăSPORTEchipa lui Gigi, tot cu cortul?

Echipa lui Gigi, tot cu cortul?

Arena din Ghencea poate ramane inchisa si dupa etapa a 21-a

Desi au anuntat LPF ca revin pe terenul traditional, „ros-albastrii” nu au ajuns, inca, la niciun acord cu Ministerul Apararii Nationale. In consecinta, urmeaza o noua „excursie” prin tara.

Arena din Ghencea poate ramane inchisa si dupa etapa a 21-a

Presedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, le taie din elan jucatorilor stelisti care s-au grabit sa salute anuntul revenirii in Ghencea. „E adevarat, Steaua a anuntat ca joaca in Ghencea partida urmatoare, cu Astra Ploiesti, dar noua inca nu ne-au adus contractul de inchiriere a stadionului”, afirma „Corleone”. Si cum luni era ultima zi in care Steaua putea anunta schimbarea locului de disputare a meciului, inseamna ca ori se ajunge la o intelegere cu MApN, ori se cere clementa de la Liga pentru mutarea partidei pe o alta arena din tara. In tur, elevii lui Ilie Stan au evoluat in patru orase: Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Cluj.

Iordanescu: „Becali sa se duca pe oborul din Pipera!”

La finalul confruntarii de la Cluj, cu Universitatea, Anghel Iordanescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru ca nu a ajuns, inca, la niciun acord cu Ministerul Apararii. „Daca Gigi nu rezolva problema stadionului, trebuie sa ramana in Pipera! Sa joace el acolo, asa cum i-a spus lui Ilie Stan sa ramana la Cluj daca nu bate pe «U». Are unde sa joace, are ogorul lui in Pipera. Sau poate sa joace la domnul Teia Sponte. Din cate cunosc, lucrurile sunt foarte clare, ar trebui ca si Ministerul sa dea o mina de ajutor la semnarea mai repede a contractului, dar si Steaua sa puna mai putine conditii”, a spus Iordanescu.

La Ploiesti e interzis

In cazul in care arena din Ghencea va ramane inchisa, „militarii” au optiuni limitate si pentru stadioanele din provincie. La Ploiesti nu se poate disputa partida cu Astra, deoarece pe „Ilie Oana” se joaca Petrolul – „U” Cluj. In discutii ramane Constanta, varianta cea mai la indemana pentru bucuresteni. In ultimul meci jucat pe arena „Farul”, Steaua s-a impus cu 2-1 intr-un amical cu gruparea gazda.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger