AcasăSPORTEchipa lui Gigi schimba numele stadionului: Steaua Arena!

Echipa lui Gigi schimba numele stadionului: Steaua Arena!

Fotbalistii lui Reghe s-au obisnuit cu "National Arena"

La inceputul sezonului, Steaua, Dinamo si Rapid se dadeau de ceasul mortii care sa joace mai multe meciuri pe „National Arena”. In momentul de fata, doar echipa lui Becali isi mai permite acest lux.

Fotbalistii lui Reghe s-au obisnuit cu "National Arena"

Gruparea patronata de Gigi Becali intentiona ca duelul cu Astra Giurgiu, ultimul de pe teren propriu din 2012, sa se dispute in Ghencea, dar conducerea Stelei s-a razgandit, facand diligentele necesare la LPF pentru schimbarea locatiei. Ultima partida jucata pe „National Arena” a fost Dinamo – Otelul, scor 2-1, pe 23 noiembrie.

Intre timp, oficialii trupei din Stefan cel Mare au luat decizia sa-si dispute ultimele doua confruntari de pe teren propriu din acest an (cu CS Severin si FC Brasov) pe stadionul Dinamo, totul din ratiuni financiare. O alta pretendenta la meciuri pe „National Arena”, Rapid n-a mai calcat pe acest stadion, in calitate de echipa gazda, de la confruntarea cu Heerenveen, din 9 august. In schimb, Steaua tinde sa mute cartierul general „ros-albastru” din Ghencea in zona Maior Coravu. Liderul Ligii 1 a mutat partida cu Astra, de pe 10 decembrie, pe „National Arena”, gandind ca va scoate si o reteta financiara buna, avand in vedere ca va fi duelul echipelor aflate pe primele doua locuri ale clasamentului, iar fanii vor tine sa vada meciul care poate decide titlul in acest sezon.

author avatar
Sebastian Stan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger